Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar dizisine bravo, Kırmızı Oda’dan reytinglerde rövanşı aldı!

Arka Sokaklar dizisine bravo, Kırmızı Oda’dan reytinglerde rövanşı aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi olan “Arka Sokaklar” cuma akşamı yeni bölümü ile ekrana geldi. Yapımı Erler Film’in, yapımcılığını Türker İnanoğlu’nun üstlendiği, yönetmenliğini Orhan Oğuz’un yaptığı, senaryosunu Ozan Yurdakul ve Sinan Yurdakul’un kaleme aldığı dizi total grubunda günün en çok izlenen yapımı oldu. Arka Sokaklar’ın ekrana gelen 572. bölümü tüm kişilerde 8’li oranlara çıkan dizinin birincilik elde etmesi önemli bir gelişmeydi.

tv8 ekranında izleyicilerle Cuma akşamı buluşan Kırmızı Oda dizisinin haftalardır tüm kategorilerde birincilik elde etmesinden sonra, Arka Sokaklar’ın 2021 yılının ilk haftasında elde ettiği bu büyük başarı dikkatleri çekti. Başrollerinde; Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Ozan Çobanoğlu, Oya Okar ve Alp Korkmaz’in olduğu dizi Arka Sokaklar adına çok önemli bir gelişmeydi.

Kırmızı Oda dizisi ise hem AB hem de ABC1 gruplarında günü birinci sırada tamamlamayı başardı. Fox TV’nin yeni dizisi Son Yaz, ilk bölümüne göre çok daha iyi reytingler alarak AB grubunda üçüncü sıraya kadar çıktı. ABC1 grubunda ise Kırmızı Oda, Arka Sokaklar, Son Yaz ve Ramo olarak diziler sıralandı…

1 Ocak’ta yayınlanan atv’nin Akıncı dizisi ilk bölümü ile çok iyi reytingler almıştı ama ikinci bölümde dramatik bir düşüş yaşandı ve dizi adına da pek iyi bir tablo olmadı. Star TV’nin Akrep dizisi de düşüş yaşadı. Ramo’nun da geçen haftaya göre düşüşte olduğu görüldü.

İşte 8 Ocak Cuma günü yayınlanan tüm programlar içinde ilk 10 listesi:

İŞTE TOTAL’DE İLK 10 PROGRAM

Arka Sokaklar dizisine bravo, Kırmızı Oda'dan reytinglerde rövanşı aldı! 4

Arka Sokaklar dizisine bravo, Kırmızı Oda'dan reytinglerde rövanşı aldı! 5