Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Arka Sokaklar’da Mesut yine gündemde, yine Selin tehlikede!

Arka Sokaklar’da Mesut yine gündemde, yine Selin tehlikede!

tarafından ker_def

Kanal D’de yayınlanan Arka Sokaklar 607. bölümü ile 10 Aralık Cuma akşamı ekrandaki yerini alacak. Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağının detayları da ortaya çıktı. Şevket Çoruh’un canlandırdığı Mesut, Oya Okar’ın canlandırdığı Selin’i kurtarmak için her yolu deneyecek. Gözünü karartan Mesut, Selin’i kurtarmak için Rıza Babayı bile karşısına alıyor!

Amerikalı uyuşturucu tacirinin elinde olan Selin ölümle burun burunadır. Mesut ise, onu kurtarmak için çırpınmaktadır. Ekip arkadaşlarını da yanına alan Mesut dört bir koldan Selin’i aramaktadır. Bu sırada pusuya düşen ekibimiz canlarını zor kurtarır. Bu operasyonun kendisinden habersiz yapılmasına öfkelenen Rıza Baba, Mesut’a ağır laflar söyleyerek onu son kez uyarır. Fakat Mesut’un, Rıza Babayı dinleyecek zamanı yoktur.

Mesut, ekip arkadaşlarının ve Samir’in desteğiyle Amerikalı uyuşturucu tacirini yakalamayı başarır. Selin’i kurtarmak için önemli bir adımdır bu; fakat, Amerikalının yardımcısı kadın Selin’i teslim etme konusunda çok da oralı olmaz. İşler Arap saçına dönmüştür ve Mesut’u tutmak çok zordur artık…

Arka Sokaklar yeni bölümüyle 20.00’da Kanal D’de!