Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı’nın dünyadaki yankısı sürüyor! Bir ülkede daha gösterimde!

Sen Çal Kapımı’nın dünyadaki yankısı sürüyor! Bir ülkede daha gösterimde!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hiç kuşkusuz Türk dizi tarihinin en iyi yapımlarından biri Sen Çal Kapımı. Reytingleri kötü giderken şahane bir stratejiyle rekorlar kıran bir diziye dönüşen Sen Çal Kapımı’nın dünyadaki yankıları sürüyor. Dizi, bir Avrupa ülkesinde daha yayınlanmaya başlayacak.

Başrollerinde Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in yer aldığı Sen Çal Kapımı en son ABD’de gösterime girmişti. Tüm dünyada olay yaratan dizi şimdi de Romanya’da yayınlanacak. Böylece Sen Çal Kapımı dünyada gösterildiği ülkelere bir yenisini daha ekleyecek.

Sen Çal Kapımı dizisi Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in kariyerlerinin en önemli işi oldu. İki oyuncu bu diziyle isimlerini dünya çapında tanınır hale getirmeyi başardı. Dizinin sona ermesiyle her iki oyuncu da yeni projesini henüz belirlemedi. Hande Erçel, İngilizcesini geliştirmek için halen New York’ta bulunuyor. Bir yandan da kendisine gelen yeni teklifleri değerlendiriyor.

Sen Çal Kapımı’nın dünyadaki yankısı sürüyor! Bir ülkede daha gösterimde! 7

Sadece Türkiye’de değil dünyanın birçok ülkesinde büyük olay yaratan Sen Çal Kapımı, Fox TV ekranlarında 8 Eylül 2021 tarihinde 52. bölümü ile birlikte sona ermişti. Vedası da muhteşem olmuştu.

Twitter’da en çok konuşulanlar arasında yerini koruyan Sen Çal Kapımı, tek bir günde 9 milyona yakın tweet atılan dizi olarak Game of Thrones’un 7.8 milyonluk dünya tweet rekorunu da kırmıştı. Sen Çal Kapımı, dünya ve 38 ülke gündeminde yer almayı başarmıştı.

Toplam 85 ülkede yayınlanacak olan Sen Çal Kapımı dizisini böylece dünyanın neredeyse yarısı izlemiş olacak.