Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar’da Zafer Ergin ayrılır mı? Rıza Baba olmazsa dizi için bu felaket olur!

Arka Sokaklar’da Zafer Ergin ayrılır mı? Rıza Baba olmazsa dizi için bu felaket olur!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 16 sezondur ekranda yer almakta olan Arka Sokaklar dizisi, zaman zaman bazı karakterlerin ayrılacağına yönelik sahneleriyle heyecanı artırıyor. Bu sahnelerden birisi de 14 Ocak Cuma akşamı yaşanacak.

Rıza Soylu karakterini canlandıran Zafer Ergin’in durumu da merak konusu oldu… Oyuncu, daha önce yaptığı açıklamada bir 15 yıl daha dizinin devam edebileceğini ve bu enerjilerinin olduğunu söylemişti. Yani Zafer Ergin’in kendisinin diziden ayrılması gibi bir durum olamaz.

Peki senaristler diziyi daha ilginç hale getirmek için karakterden vazgeçebilir mi? Yani Rıza Baba artık dizide olmayabilir mi? Dizinin izleyicilerinin bağlılığı dikkate alındığı zaman bu karakterin hikayeden çıkması çok ciddi ilgi kaybına neden olacaktır. Tüm dengeler değişecek ve belki de bu durum dizide başka ayrılıklar yaşanması ve finale kadar gidebilecek bir süreci tetikleyebilir.

Arka Sokaklar'da Zafer Ergin ayrılır mı? Rıza Baba olmazsa dizi için bu felaket olur! 7

İşte bu nedenlerden senaristlerin Rıza Baba karakterinden vazgeçmesi de pek akla yatkın değil. Ama heyecanı artırmak ve Rıza Baba’nın birkaç bölüm ölüm kalım mücadelesi içine girerek izleyicileri ekrana çekme adımı daha mantıklı gözüküyor.

Arka Sokaklar dizisinin 610. yeni bölümünden yeni görüntüler yayınladı. Rıza Baba’nın vurulması şok etkisi yaratıyor!

Rıza Baba’nın vurulduğunu öğrenen ekip şoke olur. Herkesin dünyası başına yıkılır. Peki Rıza Baba öldü mü? İşte bu sorunun yanıtını Cuma akşamı alabileceksiniz.

Arka Sokaklar yeni bölümüyle Cuma 20.00’da Kanal D’de yayınlanacak.