Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar’ın Hüsnü’sü Özgür Ozan tatili fırsat bildi, imajını değiştirdi!

Arka Sokaklar’ın Hüsnü’sü Özgür Ozan tatili fırsat bildi, imajını değiştirdi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin 2006 yılından bu yana yayınlanan en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar’ın iki çocuk babası polisi Hüsnü Çoban’ı canlandıran Özgür Ozan imaj değişikliğine gitti. Ünlü oyuncu yeni imajıyla hayranlarını şaşırttı.

Arka Sokaklar dizisinin en uzun ömürlü oyuncularından biri olan Özgür Ozan dizide iki çocuk babası, kendi halinde bir polis memuru olan Hüsnü Çoban’ı canlandırıyor. Hüsnü, dizinin en sevilen karakterlerinden biri olarak karşımıza çıkıyor.

Arka Sokaklar'ın Hüsnü'sü Özgür Ozan tatili fırsat bildi, imajını değiştirdi! 9

Ancak bir süre önce Arka Sokaklar dizisinde arka arkaya yaşanan ayrılıklar sonrası Özgür Ozan’ın da projeye veda edeceği iddiası ortaya atılmıştı. Hayranları bu duruma çok üzülmüş, sosyal medyada yüzlerce paylaşım yapmıştı.

Neyse ki iddia doğru çıkmadı. Özgür Ozan’ın ve onunla birlikte ayrılacağı öne sürülen Zafer Ergin’in dizinin yapımcısı Erler Film’le anlaşmasını sürdürdüğü, dizideki rollerine devam edecekleri duyurulmuştu.

Arka Sokaklar dizisi yaz boyunca tatil yaptı. Yakında yeni sezon çekimleri için yeniden sete çıkacak. Bu arada tatili fırsat bile Özgür Ozan da imajında büyük bir değişiklik yaptı. Özgür Ozan saçlarını uzatıp topladı bir de sakal bıraktı.

Arka Sokaklar'ın Hüsnü'sü Özgür Ozan tatili fırsat bildi, imajını değiştirdi! 10

Arka Sokaklar'ın Hüsnü'sü Özgür Ozan tatili fırsat bildi, imajını değiştirdi! 11

Özgür Ozan’ın boynunda kolyesi ve farklı kıyafetiyle verdiği bu poz bu hali hayranları tarafından çok beğenildi ve oyuncunun daha genç göründüğü yönünde yorumlara neden oldu. Ancak muhtemelen oyuncu dizi çekimleri yeniden başladığında eski haline geri dönecek.