Ana sayfa Dizi Haberleri Elkızı dizisinde başrol oyuncusu olmadan çekimlere başlandı!

Elkızı dizisinde başrol oyuncusu olmadan çekimlere başlandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yeni sezonun iddialı dizilerinden birisi de Elkızı… Sevda Erginci ile İsmail Ege Şaşmaz’ın başrollerinde yer aldığı dizinin etkileyici bir hikayesi var. Ezo isimli karakterin başından geçen büyük dramların anlatıldığı dizinin çekimleri için ekip 1 haftadır Muğla’da çalışmalarını sürdürüyor.

Dizinin başrolünde yer alan İsmail Ege Şaşmaz ise ekip ile birlikte Muğla’ya gitmedi… Çekimler başladı, hatta ilk fragman yayınlandı ancak Şaşmaz ekibe katılmadı… Sokak hayvanları için bir sosyal sorumluluk projesinde yer alan İsmail Ege Şaşmaz, ayrıca Saklı isimli dizinin kadrosunda da yer alıyor. İki dizi arasında bir süre setten sete gitmesi gereken oyuncuyu yoğun bir dönem daha bekliyor.

Elkızı dizisinde başrol oyuncusu olmadan çekimlere başlandı! 7

Geçen ay Manisa’da Hande Ünsal ile evlenen oyuncu, sadece 2 gün balayı yapabildi. 40 gün boyunca yoğun bir tempoda çalıştığını söyleyen İsmail Ege Şaşmaz, Elkızı dizi ekibine de bu yüzden gecikmeli katılacak.

Ünlü oyuncu eşi ile birlikte tv100’e konuştu. Eylül ayında izleyici ile buluşacak olan Elkızı ekibinin çalışmaya başladığını ve kendisinin de yakında onlara katılacağını belirten oyuncu, şunları söyledi:

“Buradaki işim de çok önemli, ikisini birlikte idare etmeye çalışıyorum. Yarın çıkıyorum yola, ondan sonra benim çekimim başlıyor. Ondan sonra gidip gelmeli bir sürecim var. Ondan sonra tamamen orada kalıp devam edeceğim. Çok eğlenceli oldu, okuma provamız çok iyi geçti. Feride Kaytan ile herşey çok güzel, çalışma fırsatı bulduk. Bakalım her şey çok güzel olacak.”

Elkızı dizisinde başrol oyuncusu olmadan çekimlere başlandı! 8

Feride Kaytan’ın yönetmenliğini yaptığı dizinin etkileyici bir oyuncu kadrosu bulunuyor.

İşte Elkızı dizisinin tüm oyuncu listesi: Sevda Erginci, Fikret Kuşkan, Perihan Savaş, İsmail Ege Şaşmaz, Münir Can Cindoruk, Sedef Avcı, Toprak Sağlam, Fırat Doğruloğlu, Çağla Şimşek, Sinan Arslan, Pelinsu Çileli ve Macit Koper.