Ana sayfa Sosyal Medya Aşıklar Bayramı setinden yeni fotoğraf! Kıvanç Tatlıtuğ karlar altında!

Aşıklar Bayramı setinden yeni fotoğraf! Kıvanç Tatlıtuğ karlar altında!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Kıvanç Tatlıtuğ’un başrolünde yer aldığı yeni filmi Aşıklar Bayramı’nın çekimleri devam ediyor. Kars’ta devam eden çekimler karlar altında gerçekleştiriliyor.

Kıvanç Tatlıtuğ’un başrollerini Settar Tanrıöğen ve Yasemin Allen’la paylaştığı Aşıklar Bayramı isimli filmin çekimleri devam ediyor. Oyuncular ve set ekibi filmin çekimleri için bir süredir Kars’ta bulunuyor.

Aşıklar Bayramı filminin setinden ara ara yeni fotoğraflar sosyal medyaya düşüyor. Setten yeni bir fotoğraf daha sosyal medyada paylaşıldı. Kıvanç Tatlıtuğ’un set ekibinden arkadaşlarıyla verdiği pozda çalışmaların karlar altında gerçekleştirildiği anlaşılıyor.

Aşıklar Bayramı setinden yeni fotoğraf! Kıvanç Tatlıtuğ karlar altında! 7

Yazar Kemal Varol’un aynı adla romanından uyarlanan Aşıklar Bayramı filminin yönetmenliğini Özcan Alper üstleniyor. Filmin yapımcısı ise OGM Pictures ve Nar Yapım. Settar Tanrıöğen ve Kıvanç Tatlıtuğ filmde baba oğulu canlandırırken Yasemin Allen da Kıvanç Tatlıtuğ’un sevgilisine hayat veriyor.

Aşıklar Bayramı’nda, 25 yıl boyunca hiç görüşmemiş saz aşığı Heves Ali ile avukat oğlu Yusuf’un, Kars’a doğru yolculukları anlatılıyor. Birbirlerine kırgın ve kızgın baba ile oğulun geçmişle hesaplaşması duygusal bir dille aktarılıyor.

Henüz resmen açıklanmasa da Aşıklar Bayramı’nın Netflix’te yayınlanacağı iddiası ortalıkta dolaşıyor. Filmin Kırşehir’de başlayan çekimleri Kars’ta devam ediyor.