Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk 101’den sonra güzel bir tesadüf 3 oyuncuyu Yargı’da buluşturdu!

Aşk 101’den sonra güzel bir tesadüf 3 oyuncuyu Yargı’da buluşturdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yargı dizisinde İnci karakterini canlandıran Ece Yüksel, 7 yaşında oyunculuk serüvenine başladı. Tiyatro kursları ile sahnelere alışan oyuncu, kendisini özgür ve sınırsız hissettiği için de oyunculuğa yönelmesi kolay oldu.

Tiyatro kurslarının yanı sıra bir ajansa kaydolan Ece Yüksel, böylece oyunculuk serüvenine de adım attı. Hem kamera arkasında hem de kamera önünde çalışan Ece Yüksel, Altın Koza ödüllerinde Nefesim Kesilene kadar isimli filmdeki rolüyle ödül kazandı. Türkan Şoray umut veren genç kadın oyuncu ödülü ile dikkat çeke Ece Yüksel, hiç beklemediği bir anda gelen bu ödül ile büyük gurur yaşadı.

Aşk 101'den sonra güzel bir tesadüf 3 oyuncuyu Yargı'da buluşturdu! 9

Lise dönemindeyken ödül alması ise Ece Yüksel’in genç yaşında oyunculuk kariyerinde önemli bir çıkış olarak kayıtlara geçti. Bu ödül sayesinde oyuncu olma konusunda ailesini ikna eden ve ayakları daha sağlam yere basan Ece Yüksel, şimdi Yargı dizisinde İnci karakteri ile öne çıktı.

İlk bölümde canlandırdığı İnci karakteri öldürüldü. İnci’nin katili üzerinden ilerleyen hikayede flash back sahneleri ile oyuncu rolüne zaman zaman devam ediyor. Ece Yüksel, başarılı performansı ile Yargı dizisinde birçok izleyicinin dikkatini çekti.

Aşk 101'den sonra güzel bir tesadüf 3 oyuncuyu Yargı'da buluşturdu! 10

Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun ilk kez bir araya geldiği Aşk 101 dizisinde Ece Yüksel’in de rol aldığını biliyor musunuz? Öğretmen Burcu’nun öğrencisi Elif karakterini canlandıran Ece Yüksel, için Yargı büyük bir şans oldu.

Pınar Deniz, Burcu karakteri ile hikayede yer almıştı. Kaan Urgancıoğlu ise Kemal karakterini başarıyla canlandırdı. İkilinin bu dizideki başarılı partnerliği Yargı dizisi için de referans oldu. Ece Yüksel de Aşk 101 dizisindeki arkadaşları ile Yargı’da bir kez daha buluşarak önemli bir fırsat elde etti.

Aşk 101'den sonra güzel bir tesadüf 3 oyuncuyu Yargı'da buluşturdu! 11

Güzel bir tesadüf ile üç oyuncu bu kez Yargı dizisinde buluşmuş oldu. Ece Yüksel bu kez Yargı dizisinde Pınar Deniz’in canlandırdığı Ceylin’in öldürülen kız kardeşi İnci’yi oynuyor.

1997 doğumlu olan Ece Yüksel, Kadir Has Üniversitesi’nde oyunculuk eğitimi alarak kendisini geliştirdi. Altın Koza dışında iki farklı ödül daha kazanan oyuncu kariyerinin başlarında olmasına rağmen çok iyi bir süreç içinde bulunuyor.

19. Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali’nde Genç Cadı ve 21. Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncuları Ödülleri’nde de Ekrem Bora Umut Veren Oyuncu ödülünü Ece Yüksel kazanmıştı.

2008 yılında Bıçak Sırtı isimli dizi ile setlere adım atan Ece Yüksel, Av Mevsimi, Çekmeceler, Davetsiz Misafir, Kara Sevda, Kız Kardeşler isimli yapımlarda da rol aldı.