Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk-ı Memnu ve Kara Sevda’nın yönetmeninden Kanal D için çok iddialı yeni dizi!

Aşk-ı Memnu ve Kara Sevda’nın yönetmeninden Kanal D için çok iddialı yeni dizi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türk televizyon tarihinin önemli yapımlarına imza atan isimlerin başında Hilal Saral geliyor… Ünlü yönetmen, çok önemli projelerin başarıyla altından kalkmış bir isim olarak öne çıkıyor. Sadece ülkemizde değil, dünyanın birçok ülkesinde başarıya ulaşmış dizilere imzasını koyan Hilal Saral, yeni sezon için yeni bir hazırlık içinde.

1998 yılındaki Aynalı Tahir dizisinden bu yana yönetmenlik tecrübesini artırarak ilerleyen Hilal Saral’ın kariyerinde çok önemli yapımlar var… Elveda Derken, Aşk-ı Memnu, Kuzey Güney, Kurt Seyit ve Şura, Kara Sevda gibi önemli yapımlar ünlü yönetmenin imzasını taşıyor.

BKM tarafından hazırlıkları yapılan yeni dizinin yayın adresi Kanal D olacak… İntibah isimli dizi Namık Kemal’in aynı isimli romanından uyarlanacak… Hilal Saral dizinin tüm konseptini hazırlıyor ve oyuncu seçimleri konusunda da aktif bir şekilde çalışmalarını yürütüyor.

Aşk-ı Memnu ve Kara Sevda'nın yönetmeninden Kanal D için çok iddialı yeni dizi! 5

Gazeteci Birsen Altuntaş bu çalışmalar hakkında bazı detaylar paylaştı. Dizinin senaryo ekibinin değiştirildiği de ortaya çıktı. Senaryo konusunda titiz olan Hilal Saral’ın bu kritik hamlesi hemen dikkatleri çekti.

Çeşitli oyunculara başrol teklifleri yapıldığı ve bu isimler arasında Demet Özdemir’in de olduğu bilgisi geliyor. Henüz herhangi bir oyuncu ile anlaşma yapılmadı. Ancak görüşmeler yoğun bir şekilde sürüyor.

1976 yılında yazılan Namık Kemal’in intibah romanının bir diğer adı ise Sergüzeşt-i Ali Bey… İyi yekişmiş bir adam olan Ali Bey’in aşık olması ile alt üst olan hayatı romanın hikayesini oluşturuyor.

Senaristlerin romandaki isimleri değiştirmeden aynen kullanması bekleniyor.