Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Özdemir’e çok özel bir dizi teklifi geldi!

Demet Özdemir’e çok özel bir dizi teklifi geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Demet Özdemir, yoğun geçen bir dönemin ardından son aylarda dinlenme fırsatı buldu. Erkenci Kuş dizisinin hemen ardından Doğduğun Ev Kaderindir isimli yapımda başrolde yer alan oyuncu, dram performansıyla hayranlarından güzel yorumla aldı.

Demet Özdemir, Mayıs ayında final yapan dizinin ardından sinema filmi için sete çıktı. Aşk Taktikleri isimli filmin çekimlerinde yer alan oyuncu, Temmuz ayının ortasından bu yana ise dinlenme fırsatı buldu.

Ünlü oyuncunun yeni sezonda ne yapacağını hayranları merakla bekliyor. Bazı teklifler aldığı bilinen oyuncunun önünde önemli bir dizi teklifi olduğu ortaya çıktı. BKM tarafından hazırlıkları süren İntibah isimli dizi için ünlü oyuncu ile görüşmelerin yapıldığı iddia edildi.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Demet Özdemir’in yanı sıra bazı ünlü kadın oyuncularla başrol için görüşmelerin yapılmakta olduğu belirtiliyor.

Ünlü yönetmen Hilal Saral’ın başında olduğu dizi için oyuncu arayışlarının yanı sıra senaryo konusunda da çalışmalar devam ediyor. İntibah, Namık Kemal’ın 1876 yılında yayımlanan aynı isimli eserinden uyarlanan bir dizi olacak.

Bakalım Demet Özdemir kendisine gelen bu dizi teklifine ne yanıt verecek? Ünlü oyuncu rol kendisini etkiler ise dizi setlerinde olabileceğinin mesajını daha önceden vermişti.