Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk-ı Memnu’nun Beşir’i Baran Akbulut’a yine dizi piyangosu vurdu!

Aşk-ı Memnu’nun Beşir’i Baran Akbulut’a yine dizi piyangosu vurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2008 ile 2010 yılları arasında yayınlanan Aşk-ı Memnu dizisi o kadar etkili bir yapımdı ki, tüm oyuncular için büyük fayda sağladı. Dizide Beşir karakterini canlandıran Baran Akbulut da ilk işinde geniş kitleler tarafından tanınma şansı elde etti.

12 yıldır kariyerine devam eden oyuncu, sonraki dizilerde çok fazla öne çıkamadı. Behzat Ç dizisinde Gökhan karakterini canlandıran oyuncu; sırasıyla Son, Yedi Güzel Adam, Yunus Emre, Sahipli, Aşk ve Mavi isimli dizilerde bulundu.

En son 2019 yılında Kuzgun dizisindeki Yusuf rolü ile ekranda olan oyuncu, 2 yıldır dizilerden uzaktaydı. Show TV ekranında yeni sezonun iddialı dizilerinden olan Aziz’in kadrosuna katılan oyuncu, bir kez daha büyük bir fırsat yakaladı.

Murat Yıldırım, Damla Sönmez ve Simay Barlas’ı başrolde buluşturan Aziz dizisi pazartesi günü sete çıkacak. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Baran Akbulut da yeni dizide ustabaşı Mustafa karakterine hayat verecek.

Dizinin kadrosunda ayrıca, Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış, Meral Çetinkaya, Eren Hacısalihoğlu ve Güven Murat Akpınar gibi önemli isimler de bulunuyor.