Ana sayfa Sosyal Medya Ekranların doğal güzeli Leyla Feray, Vogue Türkiye Dergisi için objektif karşısına geçti!

Ekranların doğal güzeli Leyla Feray, Vogue Türkiye Dergisi için objektif karşısına geçti!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –ATV’de yayınlanan ‘İkimizin Sırrı’ dizisinde Aras Aydın ile baş rolü paylaşan Leyla Feray ekranda kariyerinin en büyük sınavlarından birini veriyor. ‘ikimizin Sırrı’ dizisinde  ‘Nevra’ karakterini canlandıran Feray aynı zamanda ilk başrol tecrübesini yaşıyor.

Ekranın doğal güzellerinden olan Leyla Feray, Vogue Türkiye Dergisi’nin Eylül ayı sayısı için objektif karşısına geçti. Dergiye birbirinden özel pozlar veren oyuncu, fotoğraflarını instagram hesabından takipçileriyle de paylaştı.

Ekranların doğal güzeli Leyla Feray, Vogue Türkiye Dergisi için objektif karşısına geçti! 7

Leyla Feray dergiye verdiği röportajda, Anneannesinin bir sözünü hep kulağına küpe yaptığına dikkat çekerek, “Anneannem bir keresinde bana kendi başına güzel vakit geçirmenin ve kendine yetmenin önemini anlatan bir konuşma yapmıştı. ‘Kendine yetersen hayatta hiçbir zaman sıkılmazsın’ deyişi hep aklımın bir köşesinde”dedi.

Ekranların doğal güzeli Leyla Feray, Vogue Türkiye Dergisi için objektif karşısına geçti! 8

Dergide güzel oyuncu ile ilgili şu sözlere de yer verildi; “Henüz çocukken evlerine gelen misafirlere yaptığı gösterileri ekranlara taşımış, mesleğini her gün yepyeni deneyimler edindiği bir okul olarak benimsemiş, hatalarının üzerine giderek devamlı daha iyi bir versiyonunu bulmaya çalışan Leyla Feray…”

Ekranların doğal güzeli Leyla Feray, Vogue Türkiye Dergisi için objektif karşısına geçti! 9