Ana sayfa Dizi Arşivi Aşk Laftan Anlamaz Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

Aşk Laftan Anlamaz Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Aşk Laftan Anlamaz, yapımcılığını Bi Yapım’ın üstlendiği, yönetmenliğini Müge Uğurlar’ın yaptığı, senaryosunu Makbule Kosif ve Eda Tezcan’ın birlikte kaleme aldığı, romantik komedi türünde ki Türk televizyon dizisidir.  

Burak Deniz ile Hande Erçel ikilisini buluşturan romantik komedi dizisi çok sevildi.. Büyük bir izleyici kitlesini etkilemeyi başaran dizide geniş ve güçlü bir oyuncu kadrosu buluştu. Dizi toplam 31 bölüm ekranda kalmayı başardı. Hande Erçel ve Burak Deniz ikilisi, büyük hayran kitlesine ulaştı ve geniş kitleler tarafından bu dizi sayesinde tanındı. Dizi dünyanın birçok ülkesinde de yayınladı.

Aşk Laftan Anlamaz Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 10

KÜNYE:
Kanal: Show TV
Yapımcı: Bi Yapım
Türü: Romantik komedi
Yayın Tarihi: 15 Haziran 2016- 19 Şubat 2017
Mekan: Giresun- İstanbul
Süresi: 120 dakika
Müzik: Kıvılcım Ural- Emrah Erdemir
Başrol: Burak Deniz, Hande Erçel.
Oyuncular: Bülent Emrah Parlak, Oğuzhan Kabri, Özcan Tekdemir, Merve Çağıran, Süleyman Felek, Tuğçe Karabacak, Demet Gül, Betül Çobanoğlu, Cem Emüler, İsmail Ege Şaşmaz, Sultan Köroğlu Kılıç, Evren Duyal, Nazan Diper, Metin Akpınar, Birand Tunca, Gözde Kocaoğlu, Gökhan Niğdeli, Elif Doğan, Metehan Kuru, Oğuz Okul .

SOSYAL MEDYA HESAPLARI

Yayınlandığı dönemde dizinin sosyal medya hesapları aktif olarak kullanıldı. Tüm hesaplardan fragmanlar, diziden fotoğraflar ve çeşitli bilgiler paylaşıldı. Youtube kanalında hem kısa kısa sahneleri hem de tüm bölümleri ve fragmanları bulabilirsiniz.

Twitter: https://twitter.com/asklaftananlamz
Instagram: https://www.instagram.com/asklaftananlamaz/
Facebook: https://www.instagram.com/asklaftananlamaz/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCsbO_JHHA68ZpTlauAGEzrA
Resmi internet sayfası: https://www.showtv.com.tr/dizi/tanitim/ask-laftan-anlamaz/1622

TÜM HABERLER:

Aşk Laftan Anlamaz dizisiyle ilgili tüm haberleri aşağıdaki linki tıklayarak en yeniden en eski habere doğru inceleyebilirsiniz.

Tüm haberleri okumak için tıklayın…

Aşk Laftan Anlamaz Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 11

GENEL İZLENİM:

Ünlü tekstilci Sarsılmaz ailesinin oğullarından Murat Sarsılmaz ve aslen Giresunlu olan ve İstanbul’da yaşayan Hayat’ın kesişen hayatlarını ve beklenmedik aşklarını konu alan Aşk Laftan Anlamaz, eğlenceli ve sıcak hikayesi ile yayınlandığı dönemde izleyicinin gönlünde taht kurdu. Dizinin başrol oyuncuları Hande Erçel ve Burak Deniz ikilisi de izleyici tarafından birbirine çok yakıştırıldı.

HİKAYESİ:

Tekstil imparatoru Sarsılmaz ailesinin veliahtı olan Murat Sarsılmaz (Burak Deniz) Giresun’da doğan ve İstanbul’da iki kız arkadaşıyla birlikte yaşayan Hayat’la (Hande Erçel) bir tesadüf sonucunda karşılaşır.

Hayat, İstanbul’da ayakta kalmaya çalışan bir genç kızdır. Bir sabah annesi Emine (Sultan Köroğlu Kılıç) gelerek bir süredir iş bulamayan Hayat’ı memlekete geri dönmeye zorluyor. Hayat’ın ısrarı, kendisine iş bulmak için fazladan bir gün kazanmasını sağlar. Hayat telaşla iş görüşmesine giderken iş adamı Murat’la karşır ve henüz tanışmadan çift ilk kavgalarını yapar. Aynı gün Hayat, yaptığı iş başvurusunun bir yanlış anlaşılma sonunda kabul edildiğini öğrenir. Hem de ‘Suna’ kimliğiyle. Bu yanlışlığı bir türlü düzeltemeyen Hayat, ertesi gün işe geldiğinde Murat’la burun buruna gelir. Bir taraftan olanların farkında olan Suna’nın baskısı, bir taraftan memlekete geri dönmek istememesi Hayat’ı Murat’la birlikte çalışmaya sürükler.

Bir müsteşar kızının yerine yönetici asistanı olarak işe başlayan Hayat, böylece yepyeni bir hayata başlamış olur. Oldukça inatçı bir kişiliğe sahip olan Hayat, Murat’a aşık olmaktan kendini kurtaramaz. Farklı bir kimlikle yaşamak zorunda kalmanın ikilemi ise dizide oldukça eğlenceli bir şekilde izleyiciye veriliyor. Hayat, ortasında kaldığı durumu en başından beri bilen ev arkadaşlarının desteği sayesinde bir taraftan ‘Suna’ bir taraftan ‘Hayat’ olur. Asla haksızlığa gelemeyen, patron bile olsa karşısındaki kimseden lafını esirgemeyen Hayat, samimiyeti ve masumiyeti ile Murat’ın da kalbini çalmayı başarır. Öte yandan Murat’a aşık olan ve aynı zamanda şirketin baş mankenliğini yapan Didem (Tuba Karabacak) ise ikili arasında geçen atışmalardaki çekimi fark edip kıskançlık krizleri yaşamaya başlar. Dizi eğlenceli karakterleri ve hem romantik hem de güldüren içten hikayesi ile izleyici ekran başına çekmeyi başardı.

Aşk Laftan Anlamaz Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 12

KARAKTERLER:

Oyuncu (Karakter)

Burak Deniz (Murat Sarsılmaz) Ciddi, sorumluluk sahibi, kendisini ailesine ve işine adamış biridir. Annesini çocukken kaybetmiştir. Bu yüzden babasıyla daha da yakınlaşıp iş hayatına erkenden atılmıştır. İş yerinde apayrı bir Murat ortaya çıkar, normalden kat kat daha ciddileşir. Tam bir profesyonel olarak hareket eder. Laubaliliğe asla gelemez. Sarte’nin patronudur. Hayatla evlidir.

Hande Erçel (Hayat Uzun/Sarsılmaz) Tam bir Karadeniz kızıdır. İnatçı, haksızlığa boyun eğmeyen, mücadeleci. Motivasyonu ise İstanbul’da tek başına ayakta kalabilmektir. Dürüst biridir. Bu zamana kadar söylediği tek ciddi yalan başka bir kimlikle Sarsılmazlar’da Murat’ın asistanının asistanı olarak işe başlamasıdır. Muratla evlidir.

Bülent Emrah Parlak (Cemil Uzun) Hayat’ın ağabeyidir. Babasının yalanı yüzünden İstanbul’a gelen Cemil kız kardeşinin hisse sahibi olduğu Sarte’de işe başlar. Orada güzeller güzeli bir kadına aşık olur.

Oğuzhan Kabri (Doruk Sarsılmaz )   Murat Sarsılmaz’ın üvey kardeşi. Sarte’nin İkinci Patronu. Abisi Murat’ın tam tersi bir karakterdir. Elindeki imkanları en iyi şekilde kullanıp gününü gün etmekle meşguldür. Ona göre hayat, çalışmaktan ibaret değildir. Abisi Murat’ı çok sever. Annesinin dolduruşlarına gelmez.aslı ile sevgilidir.

Özcan Tekdemir (Aslı )  Hayat’ın ev arkadaşıdır. Adeta bir melektir. Hep iyimser yaklaşır. Herkese hemen güvenir. Hemşiredir ve nöbetleri yüzünden hep yorgundur. Başkalarının hayatları için koşturur durur.dorukla sevgilidir

Merve Çağıran (İpek ) Hayat’ın ev arkadaşıdır. Şeytani ve mizah dolu zekası vardır. Bir amaca ulaşmak için her yol mübah felsefesini benimser. Erkeklere ve aşka inanmaz. Ama onları kullanmaktan çekinmez. Marka müdürü olarak çalışmaktadır.keremle nişanlıdır

Süleyman Felek(Kerem) Murat’ın askerlik arkadaşı ve şimdi şoförüdür. Tam bir mahalle delikanlısıdır. Murat’a karşı saygısını hiç yitirmez ama yalnız kaldıkları zaman Murat’ın dert ortağıdır.

Tuğçe Karabacak(Didem ) Murat’a saplantılı bir aşk besleyen, Sarsılmazlar’ın marka yüzüdür. Kendini beğenmiş, yapışkan bir tutum sergiler. Erkekler söz konusu olduğunda iç güdüsel bir kurnazlığa sahiptir. Yakın zamanda Murat ile kısa süreli bir ilişki yaşamıştır. Murat’ın da kendisine aşık olduğuna inanır. Hep bu ilişkiyi yeniden canlandırmaya çalışmaktadır.

Demet Gül   (Tuval Yanıkoğlu ) Şirketin baş tasarımcısıdır. Deli dolu, şen şakrak, nevi şahsına münhasır biridir. Murat’ı çok sever ama asla laubali olmaz. Marka yüzü manken Didem’den pek hazzetmemektedir. Hayatta önem verdiği en büyük şey sanat eseri kabul ettiği kıyafetleridir.

Betül Çobanoğlu (Derya Sarsılmaz) Nejat’ın ikinci karısı, Doruk’un öz, Murat’ın üvey annesi. Murat’ı sevmez, kayınvalidesi ile de iyi geçinemez.

Cem Emüler (Nejat Sarsılmaz ) Murat ve Doruk’un babası. Murat’ın annesi öldükten sonra Derya ile evlenmiş. Sarsılmaz Şirketinin sahibidir. Emekli olmayı ve işleri oğulları Murat ve Doruk’a bırakmayı istemektedir.

İsmail Ege Şaşmaz(İbrahim ) Fadik’in yeğenidir. Çok ünlü bir reklamcıdır ancak tüm bu şanı şöhreti bırakıp karavan ile dünya turuna çıkmıştır.Sonradan Hayat’a aşık olmuştur.

Sultan Köroğlu Kılıç ( Emine Uzun) Hayat’ın annesidir. Köyde yaşamaktadır ama kızına göz kulak olmak için İstanbul’a geçici gelmiştir.

Evren Duyal (Fadime/ Fadik) Emine’nin arkadaşıdır.

Nazan Diper (Azime Sarsılmaz ) Murat’ın babaannesi.Hayat’ın dedesi ile yıllar önce birbirlerini sevmişlerdir.

Metin Akpınar (Haşmet Dede)Hayat’ın Dedesi.Murat’ın babaannesine aşıktır.

Birand Tunca (Emre Azatoğlu) İş yapmak için Sarte’ye gelen Emre Hayat’a aşık olur. Ve onu kazanmak için her türlü kötülüğü yapar.

Gözde Kocaoğlu (Çağla) Murat’ın baş asistanı.

Gökhan Niğdeli (Kamuran ) Emine ve Fadik’in Hayat’a görücü ararken tanıştığı ve Fadik’e görücü olan kişi.

Elif Doğan ( Suna Pektaş ) Hayat’ın yerine geçtiği kız. Müsteşar kızıdır.

Metehan Kuru(Gökçe )  Hayat’ın yerine geçtiği kız Suna’nın sevgilisidir.

Oğuz Okul (Kemal ) Suna’nın babasıdır ve Müsteşardır. Nejat ile de eski dosttur.

Aşk Laftan Anlamaz Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 13

MEKANLAR:

Aşk Laftan Anlamaz dizisinde, Giresun’da doğan Hayat karakteri, ileri yıllarda İstanbul’a taşınıyor. Böylelikle dizi çekimleri de Giresun’dan İstanbul’a uzanıyor. Set için İstanbul’da sabit bir yer kullanılmadı. Şehrin çeşitli semtlerinde çekimler yapıldı. Beykoz ilçesinin Kanlıca mahallesi de çekimlerin yapıldığı alanlardan bir tanesi oldu. Kanlıca sahili bazı bölümlerde göz alıcı manzarası ile ekranları doldurdu.

JENERİK:

Aşk Laftan Anlamaz dizisinin jenerik müziğini Kıvılcım Ural seslendirdi. İzleyici tarafından oldukça sevilen şarkının söz ve bestesi ise Emrah Erdemir’e ait.

Aşk Laftan Anlamaz Jenerik Müziği

FRAGMANLAR:

Aşk Laftan Anlamaz dizisinden ilk fragman Show TV’nin ve dizinin sosyal medya hesapları üzerinden 2016 yılının Haziran ayında yayınlandı. İlk görüntüler büyük beğeni topladı.

İlk Tanıtım:

TÜM BÖLÜMLER:

Aşk Laftan Anlamaz dizisi, 15 Haziran 2016 tarihinde Show TV’de izleyici ile buluştu. Bir sezon süren dizi, 19 Şubat 2017 tarihinde yayınlanan 31. bölümü ile ekranlara veda etti.

Aşk Laftan Anlamaz dizisinin tüm bölümlerini  Show TV’nin internet sitesinden izleyebilirsiniz. İzlemek için lütfen tıklayınız…

DİZİ MÜZİKLERİ – KLİPLER:

Yayınlandığı dönemde Aşk Laftan Anlamaz dizisinin sahnelerinden etkileyici klipler yayınlandı. Bu klipler dizinin youtube kanalından paylaşıldı. Aşağıda bu video klipleri bulabilirsiniz:

Sertab Erener/ Kime Diyorum

Ebru Gündeş / Deli Divane

Yalın/ Tatlıyla Balla

Kenan Doğulu / Baş Harfi Ben

KAMERA ARKASI:

İstanbul’da birçok farklı yapıda çekilen dizinin kamera arkasındaki görüntüleri de zaman zaman youtube kanalında yayınlandı.

Aşk Laftan Anlamaz Set Fotoğrafları

UNUTULMAZ SAHNELER

Aşk Laftan Anlamaz dizisinin unutulmaz sahnelerinden bazılarını aşağıda görebilirsiniz. Dizinin tüm sahneleri Youtube resmi sayfasındaki ‘Videolar’ bölümünden izlenebilir.

Murat’tan Hayat’a Muhteşem Sürpriz

Hayat ve Kızlar Hamamda

Senin Gibi Babaya Benim Gibi Evlat Fazla!

Biz Evliyiz, Resmi Nikahlıyız!

Murat’ın Hayat’la Baş Başa Kalma Çabaları

Sustururum Ama

Murat, Fotoğrafların Hesabını Sordu!

YURT DIŞINDA ‘AŞK LAFTAN ANLAMAZ’ DİZİSİ

Aşk Laftan Anlamaz dizisi Türkiye’de ördüğü ilgiden sonra yurt dışı ülkelerinde de görücüye çıktı. Dizi, Arap ülkelerinde en çok seyredilen yapımlardan biri oldu. Inter Medya’nın dağıtımını üstlendiği Aşk Laftan Anlamaz, ‘Hayat’ ismi ile pazarlandı. Romantik komedi türünde ki dizi aralarında, Arnavutluk, Pakistan, Afganistan ve Hindistan’ın da bulunduğu ülkelerde yayınlandı. O dönem açıklama yapan Inter Medya’nın CEO’su ve kurucusu Can Okan, ‘Türk dizilerinin global markette oldukça popüler olduğu bu zamanda Hayat gibi dramedilerin dünyada güçlü sonuçlar elde edeceğine yakın gelecekte pek çok yere daha satışının yapılacağına inanıyoruz.’ şeklinde konuştu.