Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk Mantık İntikam dizi fanları için istenmeyen bir karakter var!

Aşk Mantık İntikam dizi fanları için istenmeyen bir karakter var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında yayınlanan Aşk Mantık İntikam isimli dizi, romantik komedi yapımı olarak başlamıştı ama sonradan drama dönüş yaptı. Dizinin senaristlerinin ısrarlı tutumları izleyicileri isyan ettiriyor. Bu tutum Çağla karakterinin sürekli öne çıkartılması ve Esra ile Ozan’ın sürekli sıkıntılar yaşamasına dayanıyor.

En son hamilelik meselesinde Ozan’ın DNA testi istemesi ve babalık kontrolü yanmasıyla ilgili sahneye izleyiciler büyük eleştiride bulundu. Çünkü senaristler yine klişe bir duruma düştü ve DNA testinde bir oyun oynadı. Bu görüntü izleyicileri fazlasıyla kızdırdı, çünkü Çağla karakteri hep kazanan taraf oluyor.

Melisa Döngel’in başarıyla canlandırdığı Çağla’nın hikayede bu kadar baskın şekilde yer alması izleyicilerin tepkisini artırıyor. Dizi hayranları sosyal medyadan yaptıkları yorumlarda Çağla karakterinin hikayeden çıkartılmasını bile istediklerini belirten yorumlar yapıyor.

Zaman zaman Melisa Döngel’in oyunculuğuna yönelik eleştirilerin de paylaşıldığı sosyal medyada, Aşk Mantık İntikam hayranları düşmekte olan reytinglerin de gerçekçi olduğunu düşünüyor.

Hikayede Çağla karakteri öne çıktıkça itirazlar ve tepkiler artıyor, reytingler de düzenli bir şekilde düşüş sergiliyor.

Aşk Mantık İntikam dizi fanları için istenmeyen bir karakter var! 1

Ortalamanın üzerinde gerçekleşen reytingleri ile Aşk Mantık İntikam, Fox TV’nin iyi giden yapımlarından birisi konumunda. Ancak senaristlerin izleyicilerin Çağla karakteriyle ilgili hassasiyetini görmezden gelmesi dizide daha çok kayıp getirebilir.

Bir dizi hayranı şu eleştiride bulundu: “Şu sahneler hepsi boşuna. Çağla her türlü kazanan taraf oluyor. Tüm yaptığı suçların üstü kapandı. Brova size.”

Sosyal medyada Çağla karakterine yönelik daha sert eleştirileri de bulabilirsiniz ama burada yer vermek istemedik.

Hikayenin çatışmacı bir noktada olması doğru bir mantık belki ama Çağla’ya yönelik tepkiler nedeniyle bunun dengeli kullanılmaması da ayrı bir senarist sıkıntısına işaret ediyor.

Aşk Mantık İntikam dizisinde senaristler Çağla’nın dizide herkesi alt edebilecek bir kadın görünümüne son verip, onun da kaybettiğini göstermeleri belki de izleyicilerin bu eleştirilerini hafifletebilir.