Ana sayfa Sosyal Medya Doğumuna 3 hafta kala Özge Özpirinçci’den bikinili pozlar

Doğumuna 3 hafta kala Özge Özpirinçci’den bikinili pozlar

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranlara en son Kadın dizisi ile gelmişti Özge Özpirinçci. Dizideki rolüyle büyük beğeni toplayan ve alkış alan oyuncu, daha sonra Netflix için çekilen Bir Denizaltı Hikayesi ve BluTV’de yayınlanan İlk ve Son isimli iki dizide oynadı.

Oyuncu, Salih Bademci ile birlikte rol aldıkları ve çok konuşulan İlk ve Son dizisi sırasında hamile olduğunu öğrendi. Uzun süredir kendisi gibi oyuncu olan Burak Yamantürk’le evlenmeye karar verdiler bebekleri dünyaya gelmeden.

Özpirinçci, şu sıralar kızını kucağına almak için gün sayıyor. Yaklaşık 3 hafta sonra doğum yapması beklenen Özge Özpirinçci, doğumuna sayılı günler kala deniz kenarında yakın arkadaşı Berrak Tüzünataç ile keyifli anlar geçirdi.

Karnı burnunda oyuncu, bikinili pozlarıyla beğeni topladı. Berrak Tüzünataç’ın instagram sayfasından yaptığı paylaşımlarda cesur hareketiyle de takipçilerinin övgü dolu yorumlarını alan Özge Özpirinçci, karnı iyice büyümüş haliyle dikkatleri çekti.

Verdiği bir röportajda hamileliğinin çok iyi gittiğini, sağlıklı olduğunu söyleyen oyuncu, ismini ne koyacakları ile ilgili olarak da henüz karar vermediklerini söylemişti.

Kızlarının yüzünü gördükten sonra ismine karar vereceklerini belirten Özge Özpirinçci, Berrak Tüzünataç ile birlikte çekildikleri fotoğraflarında da hayli neşeliydi.

İşte oyuncunun beğeni toplayan o paylaşımları:

Doğumuna 3 hafta kala Özge Özpirinçci'den bikinili pozlar 11

Doğumuna 3 hafta kala Özge Özpirinçci'den bikinili pozlar 12

Doğumuna 3 hafta kala Özge Özpirinçci'den bikinili pozlar 13

Doğumuna 3 hafta kala Özge Özpirinçci'den bikinili pozlar 14

Doğumuna 3 hafta kala Özge Özpirinçci'den bikinili pozlar 15