Ana sayfa Sosyal Medya Aşk Mantık İntikam dizisi açık ara farkla önde gidiyor!

Aşk Mantık İntikam dizisi açık ara farkla önde gidiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sosyal medya etkileşimleri en az reytingler kadar etkili ve bu konuda Aşk Mantık İntikam dizisi bir hayli başarılı sonuçlar elde ediyor… Cuma akşamları Fox TV ekranında yayınlanmakta olan Aşk Mantık İntikam hem hikayesi hem oyuncu performansları hem de sosyal medya yansıması ile 2021 yılının en çok konuşulan projelerinden oldu.

Yaz döneminde başlayan ve romantik komedi hikayesi olarak izleyicilerin karşısına çıkan Aşk Mantık İntikam, Eylül ayında kış döneminin başlaması ile birlikte rakipleri ile rekabet edebilmek amacıyla dram hikayesine doğru bir dönüş yaptı.

Hikayedeki bu dönüş izleyicileri rahatsız etse de reytingleri iyi gelmeye devam eden dizi, ekran yolculuğunu sürdürüyor. Burcu Özberk ile İlhan Şen ikilisinin başarılı işbirliği de sosyal medyada çok konuşuluyor. Bu durum dizinin etkileşimlerinin artmasını sağlayan en önemli faktörlerden oldu.

Aşk Mantık İntikam dizisi açık ara farkla önde gidiyor! 8

Burcu Özberk ile İlhan Şen ikilisinin aşk yaşadığı iddiaları da bu etkileşimi artırdı. Ancak Burcu Özberk, geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada bunun doğru olmadığını ve sadece arkadaş olduklarını söyledi.

MTM Medya Takip Merkezi’nin profesyonel sosyal medya dinleme servisi Digilup verilerine göre, Aralık ayı içinde Aşk Mantık İntikam dizisi adeta sosyal medyayı ele geçirdi.

Sosyal medyadan en çok konuşulan dizi olmayı 1 milyon 500’den fazla ileti ile elde eden dizinin en yakın rakibine 400 bin ileti fark attığı da görülüyor.

Listenin ikinci sırasında TRT1’de yayınlanan Teşkilat dizisi bulunuyor ve 1 milyon 100 bin ileti ile bu önemli yapım da sosyal medyadaki gücünü sergiledi.

Üçüncü sırada ise reytinglerde sorun yaşayan Kalp Yarası dizisini görüyoruz. atv’de yayınlanan dizinin 1 milyon 50 bin ileti alması çok önemli bir başarı…

1 milyon ileti ile Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin dördüncü sırada olduğu listede, Üç Kuruş dizisi ise 675 bin ileti sayısı ile beşinci durumda bulunuyor.

Kaderimin Oyunu, Bir Zamanlar Çukurova, Emanet, Yargı ve Aziz de diğer diziler olarak ilk 10’da yer aldı.

Aşk Mantık İntikam dizisi açık ara farkla önde gidiyor! 9