Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisindeki korona vakası ikiye çıktı, planlar bozuldu!

Kardeşlerim dizisindeki korona vakası ikiye çıktı, planlar bozuldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yayınlanan ve yılbaşı arası veren Kardeşlerim dizisinin setinde ise koronavirüs sorunları üst üste gelmeye devam ediyor.

Tecrübeli isimler ile genç oyuncuların bir arada bulunduğu dizi, son dönemin en etkili dram hikayelerinden birisine sahip… Dizinin genç yıldızlarından Yiğit Koçak’ın koranavirüse yakalandığı ortaya çıkmıştı.

Ömer karakterini canlandıran Yiğit Koçak’tan sonra bu sefer de Onur Seyit Yaran’ın aynı sıkıntı ile yüzleştiği haberleri geldi. Dizinin setinde yapılan testler sonrası iki oyuncuda koronavirüs çıkması üzerine önlemler artırıldı.

Elde ettiği reytinglerle çok güçlü bir konum elde eden Kardeşlerim dizisi, Cumartesi rekabetinde Gönül Dağı ile mücadele ediyor. Çoğunlukla ikincilikte kalan Kardeşlerim çift haneye yaklaşan reytingleri ile bu sezonun en başarılı işlerinden birisi konumunda.

Kardeşlerim dizisinin yeni bölümünün Cumartesi günü yayınlanması bekleniyordu. Ancak atv’nin yayın akışında dizinin yerine bir sinema filminin olduğu gözüküyor. Yani Kardeşlerim dizisi bu hafta yayın planında yer almıyor.

Koronavirüs vakaları nedeniyle dizinin ne zaman ekrana geri döneceği konusunda henüz net bir bilgi yok.