Ana sayfa Dizi Fragmanları Kalp Yarası dizisiyle ilgili atv’den sevindiren bir karar geldi!

Kalp Yarası dizisiyle ilgili atv’den sevindiren bir karar geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kalp Yarası dizisi pazartesi akşamları yayınlanıyor. Yaz başından bu yana ekrana gelen dizinin reytinglerle ilgili sorunları hala sürüyor. Tüm kişiler kategorisinde ortalamanın üzerinde gerçekleşen reytingler sayesinde ayakta durabilen Kalp Yarası, etkili bir dram hikayesini izleyicilerle buluşturuyor.

Şimdiye kadar yayınlanan 26 bölümü ile kendisine güçlü bir hayran kitlesi oluşturan dizinin yeni bölümleri de merakla bekleniyor. Yılbaşı arası veren ve birkaç gün ekibin dinlenmesinin ardından çalışmalar yeniden başladı.

atv’nin 3 Ocak pazartesi günü yeni bölümünü yayınlamadığı Kalp Yarası dizisinin ne kadar süre ara vereceği merak ediliyordu.atv’den yapılan duyuruda dizinin yeni bölümünün 10 Ocak Pazartesi akşamı ekranda olacağı bilgisi verildi… Dizinin sadece 1 hafta ara vermesi kararı sevindirdi. Şimdi izleyiciler heyecanla yeni bölümü bekliyor.

27. yeni bölümden yayınlanan fragmanda da hikayede çok heyecanlı anlar izleyicileri bekliyor. Kavgalar, atışmalar ve sert hareketler üst üste gerçekleşecek.

Gökhan Alkan ile Yağmur Tanrısevsin ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin ekibine en son Nilsu Berfin Aktaş katıldı. Genç oyuncu, bu sezon Benim Hayatım isimli Star TV dizisinde başrol oynadı ve bu yapım sadece 6 bölüm sürdü.

Kalp Yarası dizisiyle ilgili atv'den sevindiren bir karar geldi! 7

Kalp Yarası dizisinin 28. bölümünden itibaren genç oyuncuyu sürpriz bir karakter ile izleyeceksiniz. Çekimleri Antakya’da devam eden dizi ile birlikte yine dram rolü tercih eden oyuncunun performansını hayranları merakla bekliyor. 17 Ocak’tan itibaren Nilsu Berfin Aktaş dizinin hikayesinde görünmeye başlayacak.