Ana sayfa Dizi Fragmanları Aşk Mantık İntikam dizisinde ayrılık kararı alındı!

Aşk Mantık İntikam dizisinde ayrılık kararı alındı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarının sevilen dizilerinden olan Aşk Mantık İntikam, çok başarılı bir dönem geçiriyor. Dizinin ilk 8 bölümlük performansı büyük beğeni topladı. Romantik komedi dizisinin 20 Ağustos Cuma günü 9. yeni bölümü yayınlanacak ve neler yaşanacağı merakla bekleniyor.

Burcu Özberk, İlhan Şen, Melisa Döngel ve Burak Yörük dörtlüsünün başrolünde yer aldığı dizinin hikayesi çok güzel akıyor. Ozan ile Esra arasında yaşanan kıskançlıklar izleyicilerin çok dikkatini çekiyor. İkilinin aşka yönelik romantik sahneleri de son dönemde izleyici ilgisinin artmasını sağladı. Reytingleri de çok iyi ilerleyen dizi için yaz döneminin en başarılı iki yapımından birisi olduğunu söylemek yanlış olmaz.

Aşk Mantık İntikam dizisinde ayrılık kararı alındı! 7

Hikayede ise Esra’nın işten ayrılma kararı vermesi olayları da beraberinden getiriyor. Ozan’dan uzaklaşma hamlesi yapan Esra’nın bunu ne kadar sürdüreceği bilinmiyor.

İşten ayrılan Esra, Ozan’ı hayatından tamamen çıkarmaya çalışır. Ozan ise Esra’nın işe dönmesi için elinden geleni yapar. Bir araya gelen Esra ve Ozan’ı gören Çınar, onlarla ilgili gerçekleri araştırır.

Öğrendikleri, Çınar ve Ozan’ı karşı karşıya getirir çünkü Çınar, Esra’dan vazgeçmemeye kararlıdır.

Çınar’ın şirketteki yeni pozisyonu, Esra ve Ozan’ın ilişkisinin farklı bir boyuta geçmesine neden olacaktır.