Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk Mantık İntikam dizisinin başarısının perde arkası!

Aşk Mantık İntikam dizisinin başarısının perde arkası!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında yayınlanan Aşk Mantık İntikam dizisi başarılı şekilde yoluna devam ediyor. Cuma akşamları yayınlanmakta olan dizinin reytingleri ekibi memnun ediyor ve herkes işini severek yapıyor.

Dizinin farklı yapımların karşısında bir romantik komedi hikayesi olarak ayakta kalması da önemli bir başarı olarak kayıtlara geçti. Yaz döneminde başlayan ve iyi sonuçlar alarak kış döneminde de devam etme hakkı elde eden dizinin başrolünde İlhan Şen ile birlikte Burcu Özberk yer alıyor.

Burcu Özberk, gazetecilere yaptığı açıklamada diziden çok memnun olduğunu ve tüm ekibin uyum içinde çalıştığını söyledi. Arkadaşlarını çok sevdiğini dile getiren oyuncu, hala ilk bölümü çekiyormuş gibi heyecanlı olduklarının da altını çizdi.

Burcu Özberk, “İşimiz çok güzel, ekibimi çok seviyorum. Birbirimize saygı duyan… Gerçekten 21. bölümü çekiyorum ama hala ilk bölümleri çekiyormuşum gibi hissettiğim bir iş” açıklaması ile dikkat çekti.

Hikayeyi ilk okuduğunda başarılı olacağını hissettiğini belirten oyuncu, daha önce yer aldığı romantik komedi dizilerinde de başarılı olduğu için bu türün uzmanı olarak nitelendiriliyor.

Burcu Özberk, “İnsanın içinde bir yere dokunduğu zaman o hikaye, mutlaka karşılığını alıyorsun” diyerek, Aşk Mantık İntikam’da bunu ilk andan itibaren hissettiğini vurguladı.

Ünlü oyuncu her şeyin denk geldiği ve çok iyi uyum sağlandığı için dizinin başarısının sürdüğünü de sözlerine ekledi.