Ana sayfa Dizi Haberleri Nesrin Cavadzade, sevgilisi Gökhan Alkan ile reytinglerde rakip olmaktan hoşnut değil!

Nesrin Cavadzade, sevgilisi Gökhan Alkan ile reytinglerde rakip olmaktan hoşnut değil!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Nesrin Cavadzade, yeni başladığı Üç Kuruş dizisinin heyecanını yaşıyor… Pazartesi akşamları ekrana gelmeye başlayan dizide mafya ile polis arasındaki mücadele anlatılıyor. Bahar karakterini canlandırmakta olan Nesrin Cavadzade, 4 sezon süren Yasak Elma performansından sonra yeni dizisiyle yeniden hayranlarının karşısına çıktı.

Nesrin Cavadzade, eski dizisine rakip olurken aynı zamanda sevgilisi Gökhan Alkan’ın başrolünde yer aldığı Kalp Yarası dizisi ile de reyting rekabeti yapmaya başladı. Heyecanlı olduğunu saklamayan oyuncu, herkesin izlemesini ve reytinglerinin artmasını istediklerini söyledi.

Oyuncu, “Bende reyting kaygısı yok, yapımcımızda vardır. Ben sadece güzel bir iş yapmak istiyorum. İnsanların kalplerinde yerini bulsun. Hafızalarında yerini bulsun istiyorum. Yoksa reyting kaygısı değil bu” açıklamasında bulundu.

Nesrin Cavadzade, kendisine de dokunan bir hikayenin izleyiciler tarafından da sevilmesini hedeflediğini söyledi.

Ünlü oyuncu, sevgilisi Gökhan Alkan’ı görmek için geçtiğimiz günlerde Antakya’ya gitmişti. Kalp Yarası dizisinin burada çekilmesi nedeniyle sevgilisi ile uzak kalan oyuncu, zaman zaman Kalp Yarası setini ziyaret ediyor.

Kalp Yarası ile Üç Kuruş isimli dizilerin pazartesi akşamları yayınlanması ikisini reytinglerde rakip haline getirdi. Ancak Nesrin Cavadzade, sevgilisi Gökhan Alkan ile bir rekabet içinde oldukları durumundan memnun değil.

Nesrin Cavadzade, “Son 6 aydır orada. Ara ara ziyaret ediyorum. Çok güzel yemekleri var gerçekten. Bu akşam onun da dizisi var, benim de dizim var. Biz birbirimizin rakibi değiliz, biz aynı taraftayız” açıklamasında bulundu.