Ana sayfa Dizi Haberleri Karadut dizisindeki zengin ve özgür kadın rolü İrem Helvacıoğlu’na yakıştırıldı!

Karadut dizisindeki zengin ve özgür kadın rolü İrem Helvacıoğlu’na yakıştırıldı!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu’nun hayranları heyecanla yeni dizisi Karadut’u bekliyor. Oyuncunun Sen Anlat Karadeniz projesindeki büyük çıkışından sonra her projesine geniş bir izleyici kitlesi tarafından ilgi gösteriliyor.

İrem Helvacıoğlu, 2024-2025 dizi sezonunda atv ekranında yayınlanacak olan Karadut dizisinde Zuhal isimli kişisel gelişim uzmanı bir karakteri canlandıracak.

Bir yaşam koçu olan Zeynep’in ailesi ve çevresindeki kişiler ile ilgili hikayesinin anlatıldığı Karadut dizisi, toplumsal açıdan da bazı yargıları sorgulayan bir yapım olacak.

Kendisini geliştiren, işini kuran ve para kazanan, kendi ayakları üzerinde duran ama yaşı ilerlemesine rağmen evlenmemiş bir kadın olarak Zuhal karakteri, toplumda karşılığı olan bir karakter.

Dizinin yayınlanan fragmanına bakıldığı zaman da kariyerinde çok iyi ilerleyen, ekonomisini güçlü bir şekilde oluşturan ama hayatı paylaşma noktasında aradığı kişiyi bulamayan bir kadın karakter öne çıkartılıyor. Fragmanı izleyenler de İrem Helvacıoğlu’na zengin ve güçlü kadın imajının çok yakıştığını belirten yorumlar paylaşıyor.

İrem Helvacıoğlu’nun hayranları yeni rolünü heyecanla beklediklerini belirten sosyal medya paylaşımları ile Karadut dizisine ilgi gösteriyor.

“Gerçek hikaye, mutlu sondan sonra başlar…” sloganı ile yayınlanan Karadut dizisinin ilk fragmanı, izleyicilerin farklı bir hikaye bulacağını anlatıyor.