Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel ve Kerem Bürsin hayranlarından gözleri yaşartan hareket!

Hande Erçel ve Kerem Bürsin hayranlarından gözleri yaşartan hareket!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisi sona ermesinin üzerinden aylar geçmesine rağmen hala unutulmadı. Dizinin çifti Hande Erçel ve Kerem Bürsin hayranları hala diziyi ve dizinin çifti Eda ile Serkan’ı unutmadı. Dizinin hayranları şimdi de Hande Erçel ve Kerem Bürsin adına gözleri yaşartan bir girişimde bulundu.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin, Sen Çal Kapımı dizisiyle kariyerlerinin en büyük çıkışını yaptı. Her iki oyuncu da dizinin sona ermesinin ardından herhangi bir projede yer almadı. Ancak hayranları sosyal medyadaki paylaşımlarıyla iki ünlü ismi zirvede tutmaya devam ediyor.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in hayranları bir kez daha çok anlamlı bir girişimde bulundu. Oyuncuların Türkiye, Almanya, Suudi Arabistan ve Filistin’deki hayranları, sosyal medyada yaptıkları paylaşımla kanser hastası 200 çocuğa Hande Erçel ve Kerem Bürsin adına Lego oyuncak dağıtacaklarını belirtti.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin hayranlarından gözleri yaşartan hareket! 8

Bu paylaşımın ardından oyuncakların kanser hastası çocuklara dağıtıldığı da duyuruldu. Oyuncakları alan çocukların mutluluğu fotoğraflarla paylaşıldı. Legolarla birlikte çocuklara el yapımı şapka ve bebekler de dağıtıldı.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin hayranlarından gözleri yaşartan hareket! 9

Öte yandan Kerem Bürsin’in kendisi de sosyal sorumluluk projelerinde yer almaya devam ediyor. Ünlü oyuncu Birleşmiş Milletler Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ve Kadının Güçlendirilmesi Birimi tarafından 2014’te, cinsiyet eşitliğinin yaygın hâle getirilmesi için başlatılan dayanışma hareketi He For She’nin Türkiye’deki ilk sözcüsü oldu.

Bu arada yakışıklı oyuncu Toplum Gönüllüleri Vakfı’nın girişimiyle gerçekleştirilen Rengarenk Okullar Projesi kapsamında, okulların boyanması etkinliğine de katıldı. Kerem Bürsin eline fırçayı alarak okulların boyanmasına yardım etti.