Ana sayfa Sosyal Medya Aşk Mantik İntikam setinin özeti 3 kelime; samimiyet, özveri, mutluluk!

Aşk Mantik İntikam setinin özeti 3 kelime; samimiyet, özveri, mutluluk!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemin en başarılı çıkış yapan dizilerinden birisi Aşk Mantık İntikam oldu… Güney Kore dizisinden uyarlanan ve Fox TV’de ekrana gelen dizinin hikayesi çok başarılı ilerilyor. Burcu Özberk, İlhan Şen, Burak Yörük ve Melisa Döngel gibi dört önemli, genç oyuncuyu bir araya getiren dizinin çekimleri de büyük bir neşe içinde geçiyor…

Aşk Mantık İntikam dizisi Eylül ayı ile birlikte yeni sezona başlayan diziler karşısında yine Cuma rekabetinde yerini alacak. Çünkü dizinin reytingleri çok iyi gelmeye devam ediyor. Yaz döneminin en başarılı yapımı olan dizi, izleyici sayısını artırarak ilerliyor ve bu da kış sezonu boyunca devam edebileceği izlenimi veriyor.

Dizinin setinden yayınlanan görüntüler ise görenleri hayrete düşürecek kadar güzel… Burcu Özberk ile İlhan Şen ikilisinin ne kadar enerji dolu ve uyumlu olduklarını set hallerinden anlayabilirsiniz.

İki genç oyuncu kısa sürede kaynaştı ve onların bu enerjileri de dizinin başarısı olarak reytinglere yansıyor. Setten kamera arkası görüntüleri paylaşıldı. Burcu Özberk’in İlhan Şen’i terlettiği anlara şaşıracaksınız. Özberk, şarkı söylüyor ama partneri bu konuda pek de iyi değil gibi…

Aşk Mantik İntikam setinin özeti 3 kelime; samimiyet, özveri, mutluluk! 24

Ayrıca dizinin setinde renkli kişiliğini yansıtan bir başka isim de Zeynep Kankonde… Kameranın kendisini çektiği anlarda dans eden oyuncu setin neşesi konumunda… Sosyal medyada da zaman zaman danslarını paylaşan oyuncunun bu hallerini hayranları çok beğeniyor.

Aşk Mantık İntikam dizisinin nasıl bu kadar başarılı olduğunu e izleyicilerin de neden bu kadar çok beğendiklerini setten paylaşılan görüntüler anlatıyor.

Samimiyet, arkadaşlık, özveri, eğlence ve mutluluk saçan yüzler…