Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Atv’nin çok sevilen bir dizisi bu akşam ekranlara veda ediyor!

Atv’nin çok sevilen bir dizisi bu akşam ekranlara veda ediyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’nin yaz başında ekrana getirmeye başladığı Baş Belası dizisi, birçok seveni bulunmasına rağmen bir türlü beklenen reytingleri elde edemedi. En sonunda final kararı verilen dizi bu akşam yayınlanacak son bölümüyle izleyicilere veda edecek.

Yapımcılığını Fatih Enes Ömeroğlu’nun, yapımını ARC Film yaptığı Baş Belası, bu akşam yayınlanacak 13. bölümüyle ATV ekranında olacak. Başrollerinde İrem Helvacıoğlu ve Seçkin Özdemir’in yer aldığı dizi bu akşamki bölümüyle final yapacak.

ATV’nin yaz aylarında büyük bir iddiayla ekrana getirdiği polisiye komedi dizisi Baş Belası, Helvacıoğlu ve Özdemir’in uyumlu bir çift olmasına rağmen bir türlü başarıyı yakalayamadı. Baş Belası, reytinglere 13 hafta direnebildi. Ve en sonunda kanal dizinin sona ermesine karar verdi.

Atv’nin çok sevilen bir dizisi bu akşam ekranlara veda ediyor! 7

Bu akşam saat 20:00’de ATV ekranında olacak Baş Belası dizisinde son bölümünde şunlar olacak.

Aynalı cinayetler devam etmektedir. Katilin mesajlarının Şahin’i hedef aldığını düşünen İpek, olayın altında yatan sebebi bulmaya çalışırken katil Şahin’le iletişim kurar. Ekibe ve İpek’e haber vermeden katille buluşmaya giden Şahin içindeki karanlıkla sınanacağı bir sahnenin ortasında bulur kendini.

Aynalı Katil, Şahin’e yıllarca peşinden koştuğu, kız kardeşini ondan koparan Bey’i sunar. Şahin, Bey’le birlikte Aynalı Katil’in elinde tutsakken İpek ve ekibi Şahin’i bulmak için canla başla uğraşmaktadır.

İpek sonunda katilin kimliğini tespit ettiğinde bu sefer onu zorlu bir sınav beklemektedir. İpek ve Şahin seri cinayetler işleyen Aynalı Katil’i yakalayabilecek midir?