Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk Mantık İntikam’da yeni düzen yeni bir ünlüyü hikayeye getirdi!

Aşk Mantık İntikam’da yeni düzen yeni bir ünlüyü hikayeye getirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları Fox TV ekranında yayınlanmakta olan Aşk Mantık İntikam isimli dizinin başarılı performansı dikkat çekerken, hikayede değişim yaşanacak olması da hayranları umutlandırıyor.

Yaz başından bu yana yayınlanmakta olan dizi romantik komedi hikayesi olarak başladı ama drama doğru kaydı.. Senaristlerin kış dönemi dizileri ile mücadele edebilmek ve izleyicileri Fox TV ekranında tutmak için attıkları adımlara bir yenisi daha ekleniyor.

Zaman atlaması yaşanacak olan dizide Çınar ile Esra evliliği ve çocuklarının olması herkesi şoke edecek. 4 yıllık zaman atlaması sonucunda Ozan’a ve Çağla’ya ne olacağı konusu da merakla bekleniyor.

Senaristlerin zaman atlaması ile yeni bir hikaye kurgusu oluşturması ve bunun üzerinden ilerlemenin daha kolay olacağı gerçeği de ortada.

Bu yeni kurgunun içinde yeni bir karakter daha göreceksiniz. İlhan Şen’in canlandırdığı Ozan’a rakip olan bu sürpriz karakteri Anıl Altan canlandıracak.

Aşk Mantık İntikam'da yeni düzen yeni bir ünlüyü hikayeye getirdi! 7

2009 yılında Arka Sıradakiler isimli diziyle setlere adım atan Anıl Altan, Güneşin Kızları dizisinde Doruk karakteri ile dikkat çekmişti. En son 2018 yılında Çember isimli dizide izlediğimiz oyuncu uzun süredir setlerde yer almıyordu.

Pelin Akil ile evli olan ve ikiz bebekleri ile de sosyal medyanın gündeminden düşmeyen Anıl Altan 4 yıl aradan sonra yeniden setlere dönecek.