Ana sayfa Sosyal Medya Anıl Altan 4 yıl sonra ekrana dönmek için sürpriz bir dizi seçti!

Anıl Altan 4 yıl sonra ekrana dönmek için sürpriz bir dizi seçti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Anıl Altan hayranları ünlü oyuncunun sosyal medya paylaşımlarını yakından takip ediyor. Pelin Akil ile evli olan oyuncu, 2018 yılındaki Çember dizisinden bu yana setlerde yer almıyor.

Kariyerine ara veren ve çocukları ile birlikte olmayı tercih eden Anıl Altan, karısı Pelin Akil’in yeniden dizilere dönmesine rağmen beklemeyi tercih etmişti.

Alin ve Lina isimli ikiz bebekleri bulunan çift son yıllarda sosyal medyadaki etkileyici paylaşımlarla geniş bir hayran kitlesi elde etti.

Pelin Akil, geçen sezon Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisiyle izleyici karşısına çıkarak setlere geri dönüş yapmıştı. Pelin Akil, bu sezon ise Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı isimli dizide başrolde yer aldı.

Anıl Altan 4 yıl sonra ekrana dönmek için sürpriz bir dizi seçti! 7

Anıl Altan ise 4 yıl aradan sonra Fox TV’nin Aşk Mantık İntikam isimli dizisiyle birlikte yeniden setlere dönme kararı aldı.

4 yılın ardından tekrar oyunculuk yapmaya başlayacak olan Anıl Altan’ı uzun süredir merakla bekleyen hayranları için bu güzel bir gelişme oldu.

Aşk Mantık İntikam dizisi kış dönemi dizileri ile yarışmak için hikayesinde önemli değişimler yaparak, zaman atlaması ile yeni bir hikaye düzenine geçiyor. Anıl Altan bu yeni düzenin en önemli isimlerinden birisi olacak.