Ana sayfa Sosyal Medya Aşk Mantık İntikam’ın Çağla’sı Melisa Döngel 2022’ye iddialı bir giriş yaptı!..

Aşk Mantık İntikam’ın Çağla’sı Melisa Döngel 2022’ye iddialı bir giriş yaptı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Güzel oyuncu Melisa Döngel, Fox TV ekranlarında yaz aylarından itibaren yayınlanmaya devam eden Aşk Mantık İntikam dizisiyle kariyerinde sıçrama yaşadı.

Sevilen dizide ‘Çağla’ karakterine hayat veren Melisa Döngel, hem oyunculuk yeteneği hem de güzelliğiyle dizinin öne çıkan isimlerinden birisi oldu.

Aşk Mantık intikam’da Burcu Özberk, İlhan Şen ve Burak Yörük ile baş rolü paylaşan oyuncu 2022 yılına iddialı bir pozla giriş yaptı.

Aşk Mantık İntikam'ın Çağla'sı Melisa Döngel 2022'ye iddialı bir giriş yaptı!.. 7

Ünlü fotoğrafçı Muhsin Akgün’ün objektifine poz veren güzel oyuncu derin sırt dekolteli payetli elbisesiyle göz kamaştırdı.

Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan Melisa Döngel’in instagramda 3.3 milyon takipçisi var. Oyuncunun fotoğrafına takipçileri tarafından kısa sürede binlerce yorum yapıldı.

İlk olarak Bizim Hikaye dizisi ile dikkatleri üzerine çeken Melisa Döngel daha sonra Aşk Ağlatır, Elif ve Sen Çal Kapımı dizilerinde oynadı.

Başarılı oyunculuğu ile konuşulan Melisa Döngel, geçtiğimiz günlerde Hürriyet Gazetesi’nden Hakan Gence’ye verdiği röportajda, dizide hayat verdiği ‘Çağla’ karakterinden çok farklı olduğunu vurguladığı açıklamalarıyla da dikkat çekmişti.

Oyuncu, “Hayatımın hiçbir evresinde birinin hayatına bu kadar müdahale eden hareketler yapmam. Hele ki âşık olduğum, sevdiğimi söylediğim bir adamı sırf kendi mutluluğum için büyük bir mutsuzluğa sürüklemezdim. Benim sevgi anlayışımın dışında bir hareket” şeklinde konuşmuştu.