Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk Mantık İntikam’ın Efe’si Cem Belevi, Erdal Beşikçioğlu’nu kendine model aldı!

Aşk Mantık İntikam’ın Efe’si Cem Belevi, Erdal Beşikçioğlu’nu kendine model aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son günlerin çok konuşulan çifti İrem Derici ile Cem Belevi, birlikte Bergen filmini izledi ve ikili hikayeden çok etkilendiklerini söyledi. İrem Derici, başrolde yer alan Farah Zeynep Abdullah’ın başarısına değindi ve “Harikaydı” diye konuştu.

Bergen filmindeki şarkılara yönelik olarak bazı ünlü isimlerin ve izleyicilerin yaptığı eleştiriler sorulunca İrem Derici, ne hissettiğinin önemli olduğuna vurgu yaptı. Şarkıcı, “Bana geçti hikaye. Herkes yargıç, herkes mahkeme, herkes eleştiriyor. Kendi içlerinde eleştirsinler. Benim eleştirecek bir şeyim yok, çok keyif aldım” diye konuştu.

Aşk Mantık İntikam'ın Efe'si Cem Belevi, Erdal Beşikçioğlu'nu kendine model aldı! 8

Cem Belevi ise son dönemde Aşk Mantık İntikam isimli Fox TV dizisinin kadrosuna katılması ile dikkat çekti. Burcu Özberk ve İlhan Şen ile birlikte aynı seti paylaşan oyuncu, hikayede de önemli bir konumda bulunuyor. Cem Belevi, hem şarkıları hem de oyuncuk yetenekleri ile hayranlarından büyük ilgi görüyor.

Bergen filmini çok beğendiğini belirten Cem Belevi, “Bambaşka bir bakış açısı kattı bize. Farah Zeynep Abdullah bence kusursuz bir oyuncu” diye konuştu.

Aşk Mantık İntikam dizisinde canlandırdığı Efe karakterini kötü bir adam olarak tanımlayan Cem Belevi, Bergen filminde de Halis Serbes’i canlandıran Erdal Beşikçioğlu’nda ilham aldığını anlattı. Cem Belevi şunları söyledi:

Aşk Mantık İntikam'ın Efe'si Cem Belevi, Erdal Beşikçioğlu'nu kendine model aldı! 9

“Erdal Beşikçioğlu da inanılmaz iyiydi. Ben kötü adamı oynamayı çok istiyorum, şu an bunu oynadığım adam biraz kötü bir adam. Erdal Beşikçioğlu’nu da bu anlamda ders gibi izledim. Kötü adam ne kadar iyi oynanabilir.”

Halis Serbes, ‘acıların kadını’ olarak ünlenen şarkıcı Bergen’in önce tutkulu bir aşığı, daha sonra da eşi oldu. Halis Serbes, kıskançlık krizlerine girdi ve önce Bergen’in yüzünü kezzap ile yaktı. Sonra ise kurşunlayarak ölümüne neden oldu.

Cem Belevi, filmi izledikten sonra Türkiye’ye sarsan bu acı dolu hikayede adaletin doğru işlemediği eleştirisini de yaptı.