Ana sayfa Sinema Cem Belevi sinema filminde hem başrol oldu hem de bir cami imamını canlandırdı!

Cem Belevi sinema filminde hem başrol oldu hem de bir cami imamını canlandırdı!

tarafından ker_def

15 Mart’ta vizyona girecek olan “Bana Beni Anlat” filminin son yayınlanan teaserına başrol oyuncularından ünlü şarkıcı Cem Belevi’nin cami imamını canlandırdığı sahne damga vurdu.

Yapımcılığını MSM Yapım olarak Mehmet Ali Şan’nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda ise aynı zamanda filmin senaryosunu yazan Fuat Yılmaz’ın oturduğu “Bana Beni Anlat”filminin başrollerini Cem Belevi ve Hande Arısoy paylaşırken filmin oyuncu kadrosunda ise Eren Pekgöz, Kahraman Sivri, Serkan Kuru, Gülnihal Demir, Açelya Elmas, Rukiye Bektaş ve Dilan Dimil bulunuyor.

ÇAPKIN BİR İTFAİYECİDEN CAMİ İMAMLIĞINA

Konuk oyuncu olarak Cemal Hünal’ın da yer aldığı romantik-komedi filmi “Bana Beni Anlat”, geçirdiği kaza sonucu ailesini kaybeden ve travmadan kaynaklı demans hastalığına yakalanan Çınar’ın (Cem Belevi) hemşiresi Öykü (Hande Arısoy) ile arasında gelişen ve gittikçe romantikleşen bağı konu alıyor.

Hastalığından dolayı okuduğu ve izlediği şeylerin bilinç altına yerleşmesi ile her gün farklı meslek dallarına merak duyarak uyanan Çınar’ı canlandıran Cem Belevi, bir sahnede çapkın bir itfaiyeciyi canlandırırken başka bir sahnede cami imamı olarak kamera karşısında çıkıyor.

15 Mart’ta vizyona girecek olan film romantik sahneleri ile duygulandırırken komedi sahneleri ile de izleyiciyi oldukça güldüreceğe benziyor.