Ana sayfa Sosyal Medya Masumlar Apartmanı dizisinin Naci’si Tansel Öngel’in yeni projesine hayranları bayılacak!

Masumlar Apartmanı dizisinin Naci’si Tansel Öngel’in yeni projesine hayranları bayılacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında salı akşamları yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinin başarılı oyuncularından birisi de Tansel Öngel. Dizinin hikayesine konuk olarak giren ama izleyicilerin Naci karakterini çok sevmesi ile ikinci sezonda da yerini alan Tansel Öngel, farklı yetenekleri ile dikkat çekiyor.

Oyunculuğunun yanı sıra sunuculuk yeteneğini de Maske Kimsin Sen isimli yarışma programında gösteren Tansel Öngel, ayrıca bir müzik grubu ile birlikte de çalışmalar yapıyor. Oyuncu, müzik konusunu profesyonel olarak yapmak için adımlar attı.

Tansel Öngel hem oyunculuk hem de müzik konusunu birleştirmesi gerektiğini ifade etti ve “Her şarkı bir hikaye anlatıyor. Biz de ana bir hikayeye bağlı bir sürü şarkı ile birlikte bunu destekleyecek bir proje yapıyoruz” diye konuştu.

Tansel Öngel, müzik grubu ile birlikte sıkı bir hikayeler anlatacaklarını ve sıkı şarkılar dinlettireceklerini belirterek, iddialı konuştu. Oyuncu, Karadeniz müzikleri yapan grup ile birlikte hareket ediyor ve hem tiyatro hem de dizi projelerinde uzun yıllar Karadeniz bölgesinde yaşadığını söyledi.

Tansel Öngel, “Coğrafya olarak çok iyi bildiğim yerler. Aşık olduğum yerler. Oranın insanına, kültürüne, şarkılarına, türkülerine çok aşığım. Karadeniz insanı çok özeldir bizim için. Tarihimizde de çok özel, şimdi de çok özel” dedi.

Rap müziği 15 yıldır takip ettiğini anlatan oyuncu, yeni gelen rap müzik şarkıcılarını da çok beğendiğini ifade etti. Rap konserlerine de gittiğini ve canlı performansları da izlediğini anlatan Tansel Öngel, ileride rap konusunda da çalışmalar yapabileceğini söyledi.

Çalışmadığı zaman yorulduğunu dizi ve müzik çalışmalarının kendisini yormadığını anlatan oyuncu, bir işi olmadığı zaman kendisini kötü hissettiğini belirtti.

Oyunculuk ile müziğin birbirlerini beslediğini belirten Tansel Öngel, “Oyunculuk devam edecek, çünkü benim ana mesleğim. Müzik de benim kendimi rehabilite ettiğim bir alan. O yüzden ikisi birden çok yoğun devam edecek” dedi.