Ana sayfa Sosyal Medya Aşk Mantık İntikam’ın yakışıklı Ozan’ı İlhan Şen konuştu, binlerce hayranı dinledi!

Aşk Mantık İntikam’ın yakışıklı Ozan’ı İlhan Şen konuştu, binlerce hayranı dinledi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay — Fox TV’nin bu yaz çok ilgi gören dizilerinden Aşk Mantık İntikam, başrol oyuncusu İlhan Şen’in de hayran kitlesini katlamasını sağladı. Yakışıklı oyuncunun sosyal medyada katıldığı sohbeti binlerce hayranı izledi.

Başrolünü Burcu Özberk’le paylaştığı Aşk Mantık İntikam dizisi İlhan Şen’in kariyerinde büyük bir adım oldu. Daha önce Mehmed: Bir Cihan Fatihi, Şahin Tepesi, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Ramo dizilerinde rol alan 33 yaşınaki oyuncu, en son Seni Çok Bekledim dizisinin ekibinde yer almıştı.

İlhan Şen esas çıkışını ise Fox TV’nin yaz dizisi Aşk Mantık İntikam ile yaptı. Dizide Ozan Korfalı karakterini canlandıran Şen’in Burcu Özberk’le uyumlu bir ikili olması dizinin çok tutmasında önemli bir faktör oldu.

Aşk Mantık İntikam'ın yakışıklı Ozan'ı İlhan Şen konuştu, binlerce hayranı dinledi! 7

Aşk Mantık İntikam dizisiyle yıldızı parlayan yakışıklı oyuncu Twitter’daki sohbet odasına katılarak hayranlarının sorularını yanıtladı. Yaklaşık 1,5 saat süren yayına 6.000 kişi katıldı. Yayın süresince soruları yanıtlayan İlhan Şen, Twitter’da TT oldu.

İlhan Şen yayın boyunca dizi çekimlerinde yaşadıklarından özel hayatına kadar pek çok soruyu yanıtladı. Yayının sonunda hem İlhan Şen hem de hayranları çok memnundu.

Yakışıklı oyuncu yayın süresince kendisine gösterilen ilgiye de, “iyi ki varsınız” sözleriyle teşekkür etti ve en kısa zamanda hayranlarıyla yine buluşup sohbet edeceğini belirtti.