Ana sayfa Dizi Haberleri İzleyicilerden büyük tepki alan Safir dizisinin reytingleri de çok düştü!

İzleyicilerden büyük tepki alan Safir dizisinin reytingleri de çok düştü!

tarafından ker_def

atv ekranında pazartesi akşamları yayınlanan Safir isimli dram dizisinin son dönemde yaşadığı büyük izleyici kaybının altında hikayeye yönelik eleştiriler yer alıyor.

Birçok izleyici sosyal medya ortamında Ateş ve Feraye karakterlerini yan yana görmeye tahammül edemediğini yazıyor. Tabii ki hikayeye yönelik olarak farklı birçok eleştiriyi de sosyal medya platformlarında görebilirsiniz.

Dizinin bir ara çok iyi gelen reytingleri de artık ciddi bir düşüş içinde. Sezon başında çok güçlü bir başlangıç yapan dizi, Kapadokya’daki çekim mekanlarının güzelliği ile de birçok izleyiciyi büyüledi.

İlhan Şen, Burak Berkay Akgül ile Özge Yağız’ın başrollerinde yer aldığı dizinin etkileyici dram hikayesi artık yeterince izleyiciyi atv ekranına çekemiyor.

29 Ocak Pazartesi akşamı Safir dizisinin 22. bölümü yayınlandı ve reytingler yine düşmeye devam etti. Bu sefer oranlar o kadar düşük bir noktaya geldi ki, dizinin kurtulma umudu da çok azaldı.

Tüm kişiler kategorisinde 15. olabilen Safir dizisinin AB grubunda günü 27. olarak tamamladığını ve ABC1’de ise 17. sırayı elde ettiğini hatırlatalım.

Birçok dizi hayranı artık Safir dizisini izlemeyi bıraktığını belirtiyor ve bunun nedeni olarak da senaryodaki sorunların bir türlü bitmemesini gösteriyor.