Ana sayfa Sosyal Medya Aşk ve Umut dizisinde Arda Esen, piyango gibi bir şansın içine düştüklerini söyledi!

Aşk ve Umut dizisinde Arda Esen, piyango gibi bir şansın içine düştüklerini söyledi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin yeni günlük dizisi Aşk ve Umut, bir süredir ekrana geliyor ve izleyiciler de etkili bir dram hikayesi seyrediyor. Aşk ve Umut dizisinin setine yapılan ziyaret de Set Ekstra isimli programda paylaşıldı. Kanal D’nin Aşk ve Umut dizisinin özellikle yurt dışı satışlarından çok iyi sonuçlar beklediği ve hikayeyi geniş bir izleyici kitlesine yaymak için çalıştığı gözlemleniyor.

Özellikle Latin Amerika ülkelerinde günlük dizilere yoğun bir ilgi bulunuyor ve bu nedenle de kanallar birbiri ardına günlük dizi yaparak bunların yurt dışı satışlarına çaba harcıyor. Aşk ve Umut da bu yapımlar arasına katıldı. Dizide Bülent karakterini canlandıran Arda Esen, İstanbul’un en nadide semtlerinden birisinde, görkemli bir evde çekim yaptıklarını söyledi.

Doğasıyla tam bir çiftlik ortamında dizinin çekimlerini yaptıklarını anlatan Arda Esen, oyuncuların kendilerini evlerinde hissettikleri bir ortamın kurulduğunu ve bunun da sahnelere yansıdığını söyledi.

Aşk ve Umut dizisinde Arda Esen, piyango gibi bir şansın içine düştüklerini söyledi! 7

Oyuncu, “Çok güzel bu setlerde piyango gibi, şans gibidir. Oyuncuların birbirleri ile olan uyumları çok önemli. Bu ekrana olumlu ise olumlu yansıyan, değilse de negatif anlamda etkisi olan bir durum. Biz bu konuda çok şanslıyız” diye konuştu.

Arde Esen, Aşk ve Umut dizi setinin artık hayatlarının bir parçası haline geldiğini ve çok da mutlu bir şekilde çekimler yaptıklarını anlattı.

Bir hukuk profesörü ve avukat Bülent rolüyle dizinin hikayesinde yer alan Arda Esen, eski sevgilisinden bir çocuğunun olduğunun ortaya çıkması ile bir karışıklık içine giren Bülent karakterini canlandırdığını ifade etti.

Seyircilerin de rol ile kendisini karıştırmakta olduğundan bahseden Arda Esen, markette bir alışveriş yaparken, kendisini tanıyan birisinin “Bülent bey” diye seslendiğini ifade etti. Oyuncu, “Üzerime alınmadım ama daha sonra jeton düştü” diyerek hala Bülent ismine alışmakta olduğunu belirtti.