Ana sayfa Dizi Haberleri Aşkın Tarifi dizisi güç kaybediyor, Kalp Yarası reyting zaferi yaşıyor!

Aşkın Tarifi dizisi güç kaybediyor, Kalp Yarası reyting zaferi yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamları artık iki dizinin rekabetini izliyoruz. Önceki hafta Kahraman Babam dizisi 8. bölümüyle birlikte reyting düşüklüğü nedeniyle final yaparak bu rekabette artık yer almıyor… Kalp Yarası dizisi pazartesi akşamları izleyicileri fazlasıyla etkiledi. Aşkın Tarifi’nin durumu ise her geçen hafta daha da kötüye gidiyor.

Yağmur Tanrısevsin, Gökhan Alkan ve Merve Çağıran’ın başrollerinde yer aldığı atv dizisi Kalp Yarası, ortalamanın biraz üzerinde seyreden tüm kişiler ve ABC1 performansı ile göz dolduruyor.Yaz ekranında reyting elde etmenin zorluğunu da katarsanız, aslında dizinin ne kadar başarılı olduğu da ortaya çıkar.

Çekimlerine Antakya’da devam edilen dizinin dün akşam 5. bölümü yayınlandı. Dizi hayranları yine ekran başına geçti ve atv, dün akşam tüm kişiler kategorisinde birinci olarak zirvede yer aldı. Kalp Atışı, ABC1’de günü ikinci bitirirken AB’de ise üçüncü oldu. Bu sonuçlar dram dizisinin başarılı olduğunu anlatmaya yetiyor.

Aşkın Tarifi dizisi güç kaybediyor, Kalp Yarası reyting zaferi yaşıyor! 1

Pazartesi akşamlarının bir başka iddialı dizisi Aşkın Tarifi olmştu. Ancak dizinin gidişatı pek de iyi görünmüyor. Şimdiye kadar 8 bölümü yayınlanan dizi gün geçtikçe daha da çok izleyici kaybı yaşıyor. Dizinin 8. bölümü yine beklentilerin altında kalan reytinglerle sıkıntıyı gözler önüne serdi.

Tüm kişiler ve AB gruplarında günü yedinci sırada bitiren dizi, ABC1’de ise altıncı oldu. Ancak bu sıralama sizi yanıltmasın, reyting oranları çok düşük geldi. Yani dizinin gidişatı pek de iyi değil.

Kadir Doğulu geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada Aşkın Tarifi’nin bir yazlık dizi olmadığını kış sezonu için düşünüldüğünü ama erkene alındığını söylemişti. Ancak görünen o ki Aşkın Tarifi kış sezonunda başlasaydı belki ömrü bu kadar uzun bile olmayabilirdi.

Aşkın Tarifi dizisi 9.yeni bölümü ile birlikte 9 Ağustos pazartesi günü izleyicilerle buluşacak.