Ana sayfa Sosyal Medya Aşkın Tarifi dizisi için alınan karar büyük hata mı? Kadir Doğulu ilk kez açıkladı!

Aşkın Tarifi dizisi için alınan karar büyük hata mı? Kadir Doğulu ilk kez açıkladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamları Kanal D ekranında yayınlanan romantik komedi dizisi Aşkın Tarifi, ilk 8 bölümü tamamladı. Bir ara yüksek reyting elde eden ve izleyici ilgisini üzerine çeken dizi, son haftalarda ciddi bir düşüş içinde… Reytingleri hızla gerileyen Aşkın Tarifi, yaz ekranında tutunmakta zorlanıyor.

9 Ağustos Pazartesi akşamı 9. yeni bölümü yayınlanacak olan diziyle ilgili Fırat karakterine hayat veren Kadir Doğulu’nun açıklaması dikkatleri çekti. Dizi için verilen karar ne kadar yerinde olmuş, siz de fark edeceksiniz. Dizinin yazlık bir yapım olmadığını belirten Kadir Doğulu, aslında kış sezonu için planlama yapıldığını ilk kez söyledi.

Kadir Doğulu, “Biz yazın ya da kışı diye bakmadık işe. Aslında sezon işiydi biz biraz erkene aldık. Çünkü konusunu da görüyorsunuz, pek yaz dizisi gibi değil aslında. Bakalım her dizinin bir ömrü var, her şeyin bir ömrü var. Bu da gidebildiği yere kadar gider. İyi başladı, iyi gidiyor, umarım uzun ömürlü olur” açıklamasında bulundu.

Yaz ekranında zorlanan Aşkın Tarifi dizisi acaba kış dönemi için düşünülse durum çok daha farklı mı olurdu? Dizi hayranlarının ekranda çok fazla olmadığı bir dönemde yayınlanan Aşkın Tarifi için, alınan bu karar büyük bir hata mıydı? Kadir Doğulu’nn sözleri aslında bu soruları da akıllara getiriyor.

Dizinin setinin çok eğlenceli geçtiğini anlatan Kadir Doğulu, hakkını vererek çalıştıklarının altını çizdi. Oyuncu, “Benim çalıştığım güzel setlerden bir tanesi oldu. O yüzden memnum. Sonuçlardan da memnunum. Yazın çalışmak bilinçli bir istekti benim için” ifadesini kullandı.

Kış sezonu için düşünülen dizinin erkene çekildiğini ifade eden Kadir Doğulu, kendisine verilen rolü en iyi şekilde canlandırmak dışında bir düşüncesinin de olmadığını belirtiyor. Oyuncu, reytinglerle ilgilenmiyor ve bu konunun yapımcı ve kanal tarafını ilgilendirmesi gerektiğini düşünüyor.