Ana sayfa Dizi Haberleri Aşkın Tarifi dizisinde başrol oyuncusu için ayrılık iddiası da kıskançlık da fos çıktı!

Aşkın Tarifi dizisinde başrol oyuncusu için ayrılık iddiası da kıskançlık da fos çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aşkın Tarifi dizi ekibi güzel giden proje için kutlama yemeğinde bir araya geldi. Başrol oyuncusu ve Fırat karakterini canlandıran Kadir Doğulu da gazetecilerin soruları üzerine açıklama yaptı.

Serra Arıtürk ile başrolü paylaşan ünlü oyuncu, yeni dizisinde her şeyin yolunda gittiğini ve bunun için tüm ekip ve yapımcı olarak buluştuklarını vurguladı. Her ne kadar dizinin reytingleri yaz etkisiyle de düşük oranlarda gelse de yine de proje, iyi sahneler ile birçok izleyiciyi ekrana çekmeyi başarıyor.

“Güzel gidiyor, biraz da kendimize vakit ayıralım dedik” açıklamasında bulunan Kadir Doğulu’ya en çok da diziden ayrılacağı yönündeki iddialar soruldu. Eşi Neslihan Atagül’ün partneri Serra Arıtürk’ü kıskandığı yönündeki iddialar devam ediyor. Muhabirler de bu yönde bir soru yöneltince Kadir Doğulu, “Ben bununla ilgili bir şey söylemeyeyim. Siz üretiyorsunuz. siz soruyorsunuz. Bunu o zaman üretene soracaksınız” açıklamasını yaptı.

Magazin basınını eleştiren Kadir Doğulu, ortaya atılan her şeye cevap vermek durumunda olmadığını da ifade etti. Oyuncu, “Gerçek olmayan şeyler sürekli üretiliyor. Sizin de soru sorasınız geliyor” dedi.

Aşkın Tarifi dizisinde başrol oyuncusu için ayrılık iddiası da kıskançlık da fos çıktı! 8

Kıskançlık nedeniyle diziden ayrılacağı iddiasının da magazin basını tarafından üretildiğini belirten Kadir Doğulu, kendisinin böyle bir girişiminin olmadığını belirtti.

“Olmayan bir şey üzerine konuşmaya çalışıyoruz” diyerek Neslihan Atagül’ün kendisini partnerinden kıskandığı iddiasını da yalanlayan Kadir Doğulu, üslubu ile hem anlayışlı hem de eleştireldi…

Setin çok eğlenceli olduğunu anlatan oyuncu, “Hakkını vererek çalışıyoruz. Benim çalıştığım güzel setlerden bir tanesi oldu. O yüzden memnum. Sonuçlardan da memnunum. Yazın çalışmak bilinçli bir istekti benim için” diye konuştu.

Yazlık veya kışlık dizi diye bakmadığını ifade eden Kadir Doğulu, projenin normalde sezon için hazırlandığını ama öne aldıklarını, çok da yaz dizisi gibi bir havasının olmadığını anlattı.

Aşkın Tarifi dizisinde başrol oyuncusu için ayrılık iddiası da kıskançlık da fos çıktı! 9

Her şeyin bir ömrünün olduğunu vurgulayan Kadir Doğulu, Aşkın Tarifi’nin de gidebildiği yere kadar gideceğini ama bir gün de biteceğini vurguladı.

“İyi başladı, iyi gidiyor, umarım uzun ömürlü olur” diyerek dizisi için temennisini ifade eden ünlü oyuncu, sette kendisine gelen senaryoyu en iyi şekilde ortaya koymaya çalıştığını da belirtti.

Reyting sonuçları ile ilgilenmediğini bir kez daha hatırlatan oyuncu, kendi işini en iyi yapmanın odak noktası olduğunu sözlerine ekledi.