Ana sayfa Dizi Haberleri Sezonun başlamasına az kaldı! Camdaki Kız dizisinde iki büyük soru işareti var!

Sezonun başlamasına az kaldı! Camdaki Kız dizisinde iki büyük soru işareti var!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı eserinden uyarlanan Camdaki Kız, geçen sezonun en başarılı işlerinden biri olmuştu. Başrolünde Burcu Biricik’in olduğu dizi çok kilit bir noktada sezon finali yapmıştı. Yeni sezonun başlamasına çok az süre kala şimdi kafalarda çok önemli iki soru işareti var.

Camdaki Kız’ın sezon finali Nalan ve Sedat’ın muhteşem düğünüyle yapılmıştı. Burcu Biricik’in giydiği gelinliği olay olmuş, düğün sahnesi için hiçbir ayrıntıdan kaçılmamıştı. Final bölümünün son sahnesi de izleyicilerde büyük etki yaratmıştı.

Sezonun başlamasına az kaldı! Camdaki Kız dizisinde iki büyük soru işareti var! 9

Yıllarca namusuna sahip çıkması istenerek büyütülen Nalan gerdek gecesi korkudan anne ve babasına sığınmaya çalışmış ancak kapı yüzüne kapanınca bir otel görevlisi ona yardım eli uzatmıştı. Görevlinin adı, Hayri’ydi.

Hayri, ikinci sezona yön verecek çok önemli bir karakter. Buna göre Nalan Hayri’ye aşık olacak ve her şeyi geride bırakarak Anadolu’dan gelen, kaba saba bir adam olan şoför Hayri’nin evine yerleşecek. Hayri evli ve çocuklu olmasına rağmen…

Sezonun başlamasına az kaldı! Camdaki Kız dizisinde iki büyük soru işareti var! 10

En büyük iki soru işareti Hayri ve karısı Türkan’ı kimlerin canlandıracağı. Şimdiye kadar Hayri karakteri için Erkan Kolçak Köstendil ve Cihangir Ceyhan’ın adı geçti. Türkan karakteri için görüşüldüğü iddia edilen kişi ise Nurgül Yeşilçay. Başarılı oyuncunun son olarak rol aldığı Kefaret dizisi dün akşam final yapmıştı.

Peki Türkan nasıl bir karakter. Sevgi ve ilgiyi aç olan Nalan, Hayri’ye aşık olur ve bu uğurda kocasından boşanır. Ancak Hayri’nin evli olduğundan haberi yoktur. Hayri’nin evine yerleşince karısı ve çocuklarından haberdar olur.

Sezonun başlamasına az kaldı! Camdaki Kız dizisinde iki büyük soru işareti var! 11

Hayri’nin karısı Türkan köyden kuma hayatına alışkın olduğundan Nalan’ı kabullenmek durumunda kalır. Nalan da çocukları babasız kalmasın diye Hayri’den boşanmasını asla isteyemez.

İddialar ortada dönerken hala kesin bir açıklama yapılmadı. Sezon yaklaşıyor ve oyuncuların yakında yeniden setlere dönmesi bekleniyor. Camdaki Kız ekibinin de ağustos ayında sete çıkması, yeni bölümlerin eylül ayında yayınlanması bekleniyor.