Ana sayfa Dizi Fragmanları Aşkın Tarifi dizisinde gidişatı değiştiren hamle!

Aşkın Tarifi dizisinde gidişatı değiştiren hamle!

tarafından ker_def

Kanal D ekranlarının sevilen romantik komedi dizisi Aşkın Tarifi, ilk 7 bölümlük performansı ile sevenleri tarafından beğeniyle izleniyor. Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin geçen hafta yeni bölümü yayınlanmayınca izleyiciler 2 hafta beklemek durumunda kalmıştı. Dün yayınlanan 7.bölüm ile birlikte özlem bitmiş oldu.

2 Ağustos Pazartesi günü Aşkın Tarifi dizisinin 8. yeni bölümü yayınlanacak. İlk fragman paylaşıldı ve Taylan’dan Fırat’a büyük darbe geliyor! Naz ve Fırat arasındaki kıvılcım sonunda ateşe dönüşmüştür. Asuman’a artık onunla olmak istemediğini söyleyen Fırat, Naz ile mutlu olacağına emindir. Ancak Taylan’ın hamlesi bütün durumu değiştirecektir.

İzleyicilerin beklediği öpücük de yeni bölümde kendini gösterecek. Ancak izleyiciler yaşanan güzel anlardan sonra Fırat ile Naz’ın sıkıntılı anlarına da şahitlik edecek.

Aşkın Tarifi yeni bölümüyle Pazartesi 20.00’da Kanal D’de ekranında hayranları ile buluşmaya devam edecek. Dizinin reytinglerini artırıp artıramayacağı da merakla bekleniyor. Yeni bölüm yine eğlenceli olacak ve detayları aşağıdaki fragmanda bulabilirsiniz.