Ana sayfa Dizi Haberleri Birce Akalay, Son Yaz dizisinin yeni bombası mı olacak?

Birce Akalay, Son Yaz dizisinin yeni bombası mı olacak?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kış sezonu için şimdiden ekipler yoğun şekilde çalışıyor ve Son Yaz da yine iddialı bir ikinci sezon vaat ediyor. 21 bölüm süren ilk bölümün ardından dizinin ikinci sezonu birçok değişim ile geliyor. Bu değişikliklerden birisi de başrol kadın oyuncusu konusunda yaşanacak.

Her şey den önce başrol kadın oyuncusu olan, Canan karakterini canlandıran Funda Eryiğit ikinci sezonda yok. İzleyiciler Eryiğit dışında bir de ortam konusunda büyük farklılık görecek. Son Yaz’ın ilk sezonu Çeşme’de yapıldı ve çok güzel bir atmosfer ortaya koydu. Dizinin hikayesini de destekleyen bir ortam olunca izleyiciler de yapıma daha kolay adapte oldu.

Şimdi ise ikinci sezon İstanbul’da geçecek, hatta ekibin bir ara Rize’de sahneleri de olacak. Yeni sezonda hikayeye yeni karakterler katılıyor. Çok etkili bir kadın karakteri için hazırlıklar sürerken ortaya çıkan ilk isim Birce Akalay oldu.. Yapımcı O3 Medya ile Birce Akalay arasında görüşmeler devam ediyor. Ünlü oyuncu geçen sezon Babil dizisinde İlay karakterine hayat vermişti.

Ardından geçtiğimiz aylarda Kuş Uçuşu isimli Netflix dizisi için sete çıkan Birce Akalay, yeni sezonda televizyon ekranında olacak mı, hayranları merakla kararını bekliyor.

Son Yaz dizisinde başka isimlerin de kadroya katılması ve hikayenin genişlemesi bekleniyor. Şebnem Dönmez, Erdem Şanlı ve Emre Karayel’in de ayrıldığı Son Yaz’ın kadrosuna yeni katılacak isimlerin yakında ortaya çıkması bekleniyor.