Ana sayfa Sosyal Medya Aşkın Tarifi dizisinde Kadir Doğulu’dan kadın izleyicilere bir müjde var

Aşkın Tarifi dizisinde Kadir Doğulu’dan kadın izleyicilere bir müjde var

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşmaya hazırlanan Aşkın Tarifi dizisi, yeni dönemde izleyicilerin tutukli kalabilecekleri yapımlardan birisi olarak öne çıkıyor. Kadir Doğulu ile Serra Arıtürk’ün başrollerinde yer aldığı dizi projesinin ilk bölümünün de 7 Haziran Pazartesi akşamı yayınlanacağı duyuruldu.

Dizi daha başlamadan yurt dışı satışları için de Kanal D International harekete geçti ve alıcılarla görüşmeler başlatıldı… Aşkın Tarifi, eğlenceli bir yaz dizisi olarak ekranlara gelecek. Kadir Doğulu ilk tutkusunun oyunculuk ikincisinin ise mutfak olduğunu söylemişti. Oyuncu iki tutkusunu bir araya getiren bir diziyle ekrana geleceği için çok heyecanlı. Geçtiğimiz ay ünlü bir şef ile birlikte yemek yapma konusunda eğitimler alan oyuncu, oldukça iddialı bir rolle geliyor.

Aşkın Tarifi dizisinde Kadir Doğulu'dan kadın izleyicilere bir müjde var 7

Aşkın Tarifi dizisinden bir detay daha ortaya çıktı. Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu bu detayı köşesinde yazdı. Her bölümde iki farklı yemek yapılacak. Kadın hayranlar özellikle bu yemek tariflerini heyecanla ve merakla takip edecektir.

Sina Koloğlu, diziyle ilgili duyumlarını köşesine taşıdı ve şunları yazdı:

“Aşkın Tarifi bir yemek dizisi de olacak. Kadir Doğulu bizlere iyi bir aşçı olduğunu hissettirmek adına, yoğun bir çalışma içinde. Eyüp Şef ile birlikte çalışıyor. Her bölüm bir ya da iki yemek, detay olarak verilecek.

Ekranda ‘diksiyonu’ en düzgün oyuncuların başında gelir. Böyle bir liste bile yapılması oyuncuların, ne kadar ‘konuşma özürlü’ olduğunun belgesi oluyor. Oyunculuk yetenektir. Ama bazı şeylerde ‘mecburen eğitim’ ile öğrenilir!”