Ana sayfa Sosyal Medya Sen Çal Kapımı, Mucize Doktor ve Aşkın Tarifi dizileri milli bir görev üstlendi!

Sen Çal Kapımı, Mucize Doktor ve Aşkın Tarifi dizileri milli bir görev üstlendi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pandemi ile birlikte hazır içerik arayan yurt dışındaki birçok televizyon kanalının Türk dizilerine gösterdiği ilgi de artıyor. 2018 yılında zirveye çıkan Türk dizi satışları sonrasında düşüş yaşamıştı. Ancak pandemi ile birlikte bu ihraç kaleminde önemli gelişmeler de yaşanıyor. İspanya’da Kadın ve Sen Çal Kapımı dizileri geniş bir izleyici kitlesini etkilemeyi başardı.

İtalya’da Erkenci Kuş dizisinin yarattığı müthiş atmosfer devam ediyor. Şimdi de Sen Çal Kapımı dizisinin bu ülkeyi etkileyeceğine kesin gözüyle bakılıyor. Canale 5 diziyi yayınlayacağını duyurdu. Sen Çal Kapımı bir başka ülkeyi daha fethetmeye doğru yola çıkıyor. Sırbistan’da yayınlanacağı ortaya çıkan dizinin ilk bölümü de 17 Mayıs’ta izleyicilerle buluşacak. Eda ve Serkan’ın hikayesi Türkiye’de ikinci sezona hazırlanıyor… Yurt dışında ise romantik komedi dizisinin hızlı yükselişine şahit oluyoruz.

Sen Çal Kapımı, Mucize Doktor ve Aşkın Tarifi dizileri milli bir görev üstlendi! 9

Dünyayı etkileyen bir başka Türk dizisi ise Mucize Doktor. Yunanistan’da yayınlanan ve çok beğenilen dizi, sonrasında farklı ülkelere de ihraç edilmişti. Yeni bir gelişme daha var. Ali Vefa karakterinin duygusal ve etkileyici hikayesi bu sefer de Kolombiya’da yankılanacak. Mucize Doktor dizisinin Güney Amerika yolculuğu da Kolombiya ile güçlenecektir.

Sen Çal Kapımı, Mucize Doktor ve Aşkın Tarifi dizileri milli bir görev üstlendi! 10

Kanal D ekranında 7 Haziran Pazartesi akşamı ilk bölümü yayınlanacak olan Aşkın Tarifi isimli romantik komedi dizisinin de yurt dışına açıldığı ortaya çıktı. Daha Türkiye’de yayına girmeden dizinin Kanal D International aracılığı ile yurt dışındaki alıcılara tanıtıldığı gelen bilgiler arasında.

Sen Çal Kapımı, Mucize Doktor ve Aşkın Tarifi dizileri milli bir görev üstlendi! 11

Sen Çal Kapımı, Mucize Doktor ve Aşkın Tarifi dizileri son dönemde yurt dışında konuşulan ve dikkat çeken yapımlar olarak öne çıktı.