Ana sayfa Dizi Fragmanları Aşkın Tarifi dizisinde yeni dönem başladı, işte büyük değişimin izleri!

Aşkın Tarifi dizisinde yeni dönem başladı, işte büyük değişimin izleri!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aşkın Tarifi dizisi romantik komediden drama geçiş yaptı! Yaz ekranının sevilen yapımlarından olan Aşkın Tarifi, düşen reytingleri nedeniyle bir çıkış arıyor. Senarist değişikliği sonrasında dizinin yükselişi için bilindik bir yönteme başvuruldu.

Şimdiye kadar ilk 8 bölümü romantik komedi havasında geçen Aşkın Tarifi dizisi, şimdi de aşk ve kavuşamama üzerinden dram yapımı olmaya doğru ilk işaretlerini veriyor. Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk’ün başrollerinde yer aldığı dizinin senaristinin değişmesi sonrasında hikayenin gidişatının da değişeceğini 9. bölüm 3. fragmanında görebilirsiniz.

Sadece duygusallığın ve dramın öne çıktığına değil aynı zamanda Türk filmlerini aratmayan şarkılar üzerinden izleyiciyi duygulara sürükleme çabasını da yeni bölümde net bir şekilde göreceksiniz.

Aşkın Tarifi dizisi, Kadir Doğulu’nun ifadesi ile yaz ayları için düşünülen bir proje değil. Aslında dizinin kış sezonu için planlandığını ama erkene çekildiğini de ünlü oyuncu duyurmuştu.

Aşkın Tarifi’nin reytinglerinin bir türlü düzelmemesi, komedi unsurunun yerini dramın alacağını gösteren yeni bölüm fragmanı ile bir değişime işaret ediyor.

Bu değişim dizinin reytinglerini yükseltir mi bilinmez ama Kanal D’nin Aşkın Tarifi’ni kurtarmak adına çaba gösterdiğini söyleyebiliriz.

9 Ağustos Pazartesi günü yayınlanacak 9. bölümde; Taylan, Fırat’ı Naz’dan uzak tutmak için restoranla ilgili beklenmedik bir hamlede bulunuyor. Taylan’ın bu hamlesi Naz ve Şebnem’in gündemine bomba gibi düşüyor. Fırat ise Naz’a yardım etmek için harekete geçiyor ancak bir şartla… Peki Fırat’ın şartı ne olacak?

Aşkın Tarifi yeni bölümüyle Pazartesi 20.00’da Kanal D’de!