Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Özdemir’in geleceğini etkileyecek büyük dizi kararı!

Demet Özdemir’in geleceğini etkileyecek büyük dizi kararı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Demet Özdemir, çok başarılı bir kariyer yönetimi sürdürüyor. Hem dizileri hem son sinema filmi hem de reklam anlaşmaları ünlü oyuncuya büyük kazanımlar sağladı. Hem tecrübe kazanan hem de maddi olarak karşılığını alan Demet Özdemir, kariyer basamaklarını da hızla çıkıyor.

Ünlü oyuncu, romantik komedi dizisi Erkenci Kuş’un çok beğenilmesinin ardından farklı bir tercih yaptı. Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde dram performansını ortaya koyan oyuncu, yine çok başarılı oldu… Demet Özdemir’in bu başarısı yapımcıların da birçok teklif götürmesini sağladı.

Netflix’te yayınlanacak olan Aşk Taktikleri isimli sinema filmi için çalışmalar son aşamaya geldi. Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız ikilisinin eğlenceli set paylaşımları da bir süredir sosyal medyada çok ilgi görüyor.

En son Kapadokya’da çekim yapan film ekibi, yakında işlerini tamamlayacak. Demet Özdemir ise büyük bir karar eşiğinde bulunuyor. Öncelikle oyuncu kendisine gelen dizi senaryolarını okuyacak. Senaryolardan birisini beğenirse de yeni sezonda ekranda olması beklenen Demet Özdemir’in uzun süredir sürekli çalışması bir ara vermesine de neden olabilir.

Demet Özdemir, bu konuda net bir duruş sergilemedi. Eğer hikayeyi ve karakteri beğenir ise yeni sezonda televizyon ekranında olmayı tercih edecektir. Ancak istediği gibi bir hikaye bulamaz ise dinlenmek ve yeni projelerin gelmesini beklemek daha mantıklı bir karar olacak.

Sektörü önemli firmaları olan BKM ve Ay Yapım tarafından ünlü oyuncuya teklifler götürüldü. Demet Özdemir’in önümüzdeki 1 ay içinde bir karar vermesi gerekiyor.

Demet Özdemir hayranları da ünlü oyuncunun hangi kararı alacağını şimdiden büyük bir merakla bekliyor. Gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.