Ana sayfa Sosyal Medya ‘Aşkın Tarifi’ dizisinin Naz’ı Serra Arıtürk için şarkıcılık mı yoksa oyunculuk mu ağır basıyor?

‘Aşkın Tarifi’ dizisinin Naz’ı Serra Arıtürk için şarkıcılık mı yoksa oyunculuk mu ağır basıyor?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Kanal D ekranlarında yaz dizisi olarak ekran yolculuğuna başlayan ‘Aşkın Tarifi’ dizisinin başrol oyuncuları Serra Arıtürk ve Kadir Doğulu Onedio’nun youtube kanalına katıldı ve hayranlarından gelen soruları yanıtladı.

İkili soruları cevaplarken eğlenceli anlar yaşadı. Serra Arıtürk bir hayranının düzen hastası mısın ? sorusuna, ‘Değilim, titizim ama genel olarak rahat bir insanım’ cevabını verse de, Kadir Doğulu partnerinin takıntılı olduğunu ima eden açıklamalarda bulundu.

'Aşkın Tarifi’ dizisinin Naz’ı Serra Arıtürk için şarkıcılık mı yoksa oyunculuk mu ağır basıyor? 8

Kadir Doğulu; ‘Fanlarınızın size taktığı lakapları sayar mısınız?’ sorusuna; ‘Bayrampaşalı ve Deli Kadir’  yanıtını verdi. ‘Aşkın Tarifi’ dizisi ilk oyunculuk denemesi olan Serra Arıtürk, Oyunculuk mu? Şarkıcılık mı? sorusuna ‘Şu an için şarkı söylemek çünkü oyunculukla yeni tanıştım ancak şarkı söylediğim kadar oyunculukta vakit geçirirsem belki cevabım değişebilir’ yanıtını verdi.

'Aşkın Tarifi’ dizisinin Naz’ı Serra Arıtürk için şarkıcılık mı yoksa oyunculuk mu ağır basıyor? 9

‘Kendine zıt birisne aşık olur musun?’ sorusuna Kadir Doğulu, ‘zaten zıt olmazsa aşık olamazsın. Aşık olan herkes aslında zıttına aşık olur. Aksi taktirde aşk olmaz’ yanıtını verdi. Kıskandığın bir şey var mı? sorusuna Kadir Doğulu, ‘kıskanmayı çok severim ama hasetlik manasında değil güzel gördüğüm her şeyi çoğaltmak isteğimden dolayı kıskanırım.’ dedi. Serra Arıtürk ise; ‘Ben yıllardır müziğe kafa yoruyorum bir şarkı duyup etkilendiğimde, niye bunu ben yapmadım? diyerek kıskanabilirim.’ cevabını verdi.

Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk’ün Onedio videosunu aşağıda izleyebilirsiniz;