Ana sayfa Dizi Haberleri ‘Ada Masalı’ dizisinin asi kızı ‘Haziran’ı,  Ayça Ayşin Turan’,  Marie Claire Dergisi’ne çarpıcı açıklamalarda bulundu!

‘Ada Masalı’ dizisinin asi kızı ‘Haziran’ı,  Ayça Ayşin Turan’,  Marie Claire Dergisi’ne çarpıcı açıklamalarda bulundu!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Star TV’de ekranlara gelen ve yaz sezonunun en sevilen dizilerinden biri olan ‘Ada Masalı’nda ‘Haziran’ karakterine hayat veren Ayça Ayşin Turan, Marie Claire Dergisi’ne verdiği röportajda özel hayatı ile çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Yalnızlık duygusunu hiç yaşamadığını söyleyen güzel oyuncu; ‘Kendimi bildim bileli hiç yalnız kalmadım; yalnızlık hissetmedim. Kalabalık bir ailede doğmanın konforunu hep hissettim. En yakın arkadaşlarım hep kardeşlerim oldu’ dedi.

‘Ada Masalı’ dizisinin asi kızı ‘Haziran’ı,  Ayça Ayşin Turan’,  Marie Claire Dergisi’ne çarpıcı açıklamalarda bulundu! 8

28 yaşında ki oyuncu 2011 yılında ‘Dinle Sevgili’ dizisinde hayat verdiği ‘Gülfem’ rolüyle ekran yolculuğuna başladı. ‘Karagül’ dizisinde canlandırdığı ‘Ada Şamverdi’ karakteriyle geniş kitlelerce tanınan Turan, “Rollerimin oyunculuğumun sınırlarını çok zorlayacağı karakterler olsun istiyorum. Umarım bir gün hedefim gerçekleşir” açıklamasını yaptı. Ünlü ya da popüler olmakla gibi bir beklentisinin olmadığını açıklayan Turan, ‘Şöhret, yaptığımız işin getirisi. Benim isteğim iyi bir oyuncu olarak anılmak, kalıcı olmak’ ifadesini kullandı.

‘Ada Masalı’ dizisinin asi kızı ‘Haziran’ı,  Ayça Ayşin Turan’,  Marie Claire Dergisi’ne çarpıcı açıklamalarda bulundu! 9

Yaşadığı zorlukların üstesinden nasıl geldiğini de anlatan Turan, ‘Başta üzülsem de ‘Hayırlısı bu’ diyorum. Zorluklara takılıp kalmıyorum. Yol uzun; konunun üstünden atlayıp, gelecek güzel günlere konsantre oluyorum” şeklinde konuştu.