Ana sayfa Sosyal Medya Aşkın Tarifi’ dizisinin ‘Naz’ı Serra Arıtürk’ün, kendisinde en sevmediği özellik ne biliyor musunuz?

Aşkın Tarifi’ dizisinin ‘Naz’ı Serra Arıtürk’ün, kendisinde en sevmediği özellik ne biliyor musunuz?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Kanal D ekranlarında yaz dizisi olarak ekran yolculuğuna başlayan ‘Aşkın Tarifi’ dizisinin başrol oyuncuları Serra Arıtürk ve Kadir Doğulu Onedio’nun youtube kanalına katıldı ve sosyal medyadan gelen soruları yanıtladı.

İkili soruları cevaplarken eğlenceli anlar yaşadı. Serra Arıtürk bir hayranının, ‘değiştirmek istediğin ve sürekli yaptığın bir alışkanlığın var mı?’ sorusuna, ‘ Çok düşünürüm, çok önemsiz konulara gereğinden fazla kafa yorabilirim bu sebeple hem vakit hem de enerji kaybı yaşıyorum, bu yönümü değiştirmeyi isterdim’ cevabını verdi.

Aşkın Tarifi’ dizisinin ‘Naz’ı Serra Arıtürk’ün, kendisinde en sevmediği özellik ne biliyor musunuz? 8

Kadir Doğulu, hatalarından ders çıkardığını belirterek, ‘İnsan ders çıkardığı hataları sevmeli, ben öyle hatalar yaptım ki bugün hepsini çok seviyorum, iyi ki o hataları yapmışım, şu an hepsini hediye olarak görüyorum’ diyerek hayranlarına ‘sakın  hata yapmaktan korkmayın!’ şeklinde seslendi.

Aşkın Tarifi’ dizisinin ‘Naz’ı Serra Arıtürk’ün, kendisinde en sevmediği özellik ne biliyor musunuz? 9

Serra Arıtürk ise, hataların insanı güzelleştirdiğini düşünüyor. Güzel oyuncu, ‘İnsan hatalarına tutunup onları sahiplenmeli, eskiden benden gitmek isteyen bir şeyi tutmaya çalışırdım şimdi giden şeyin vedasını kutlayıp özgür bırakabiliyorum’ açıklamasını yaptı. Serra Arıtürk programın sonunda ‘sesiniz çok güzel!’ yazan bir hayranını kıramayıp şarkı da söyledi.

Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk’ün Onedio videosunun tamamını aşağıda izleyebilirsiniz;