Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’in içi yanıyor, kalbi sıkışıyor!

Demet Özdemir’in içi yanıyor, kalbi sıkışıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türkiye’de yaşanan büyük orman yangınları Demet Özdemir’i de çok kötü etkiledi… Ünlü oyuncu, isyanını sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla gösterdi.

Türkiye’nin Ege ve Akdeniz kıyılarında yaşanan büyük orman yangınları 1 haftadır devam ediyor. Çok geniş ormanlık alanlar yandı. Ayrıca bazı yerleşim yerleri de alevler arasında kaldı. Demet Özdemir sosyal medyadan duygu ve düşüncelerini hayranları ile paylaştı. “İçim yanıyor” diye tweet atan oyuncu, yangınlar doğanın ve hayvanların yok olmasından duyduğu üzüntüyü anlattı.

Demet Özdemir'in içi yanıyor, kalbi sıkışıyor! 8

Oyuncu, hem orman yangınları hem de Türkiye’de parçalanarak öldürülen genç kadın Azra Gülendam için twitter hesabından şöyle yazdı: “Azra! Ülkeme ayrı canım acıyor, Sana yapılanlar yüzünden ayrı canım acıyor! İnsanlık yerini canilik almış ! Yazıklar olsun. Kelimem kalmadı , sevinçlerimiz kursağımızda….”

Orman yangınlarında hem ekip gönderen Azerbaycan hem de uçaklarla destek olan Hırvatistan ve İspanya’ya teşekkür mesajı da paylaşan Demet Özdemir, yardım isteyenlerin sesini de kendi hesabından duyurdu.

Yangınların durdurulması için yetkililere seslenen Demet Özdemir, bunun siyasi çekişme aracı yapılmasından rahatsız olduğunu da açıkladı.

Demet Özdemir'in içi yanıyor, kalbi sıkışıyor! 9

Demet isyanını şu sözlerle anlattı: “Birbirimize düşeceğimize durun bir düşünün bu dünya bizi , bu ülke bizim, yanan bizim çocukluğumuz , yanan ailelerimizin , dedelerimizin emekleri lütfen durun! Yapılması gerekenleri yapalım ! Yalvarıyorum durdurun yangınları.”

Demet Özdemir ayrıca yardıma ihtiyaçları olanlara yardım olacağı yönünde paylaşım yaptı ve bir de sesini duyurmak isteyenler için twitter hesabından videolar paylaştı. Oyuncunun bu tavırları hayranları tarafından takdirle karşılandı.