Ana sayfa Sosyal Medya Aslı Bekiroğlu setlere geri dönüyor, yeni partneri ise çok şaşıracağınız bir ünlü isim!

Aslı Bekiroğlu setlere geri dönüyor, yeni partneri ise çok şaşıracağınız bir ünlü isim!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aslı Bekiroğlu, Benim Tatlı Yalanım’dan sonra 2 yıldır televizyon dizilerinde yer almıyor. Bir tek Yetiş Zeynep isimli dijital dizide izleyebildiğimiz oyuncu, iyi bir proje olursa yeniden setlere dönmek istiyordu. Bandırma Füze Kulübü filminin setinde yer alan  Aslı Bekiroğlu’nun aradığı gibi bir başka proje daha geldi. Ersoy Güler’in yazdığı ve yönetmenliğini yaptığı Sen ve Ben isimli sinema filminin kadın başrolü Aslı Bekiroğlu oldu.

Ünlü oyuncunun partneri ise herkesi şaşırtacak bir ünlü isim… Yalçın Hafızoğlu’ndan bahsediyoruz. İkilinin uyumu şimdiden merak konusu olurken, genç oyuncu için de Sen ve Ben isimli sinema filmi önemli bir tecrübe olacak.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz isimli atv dizisi 6 sezon devam etti. Fenomen olan dizide en dikkat çeken rollerden birisini de Yalçın Hafızoğlu canlandırdı. 1989 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu, Kiralık Aşk dizisi ile başladığı oyunculuk yolculuğunda en büyük çıkışı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ile gerçekleştirdi.

Aslı Bekiroğlu setlere geri dönüyor, yeni partneri ise çok şaşıracağınız bir ünlü isim! 8

Hızır Ali Çakırbeyli karakteri ile hafızalara yazılan oyuncu, şimdi ise yeni bir projenin hazırlıklarını yapıyor. Ünlü yönetmen Ersoy Güler’in Show TV için hazırladığı Sen ve Ben isimli sinema filminin çekimlerine az bir zaman kala, önemli bir değişiklik yaşandı. Yalçın Hafızoğlu’nun başrolünde yer aldığı filmin kadın başrolü için de Melis Tüzüngüç ile anlaşıldığı ortaya çıkmıştı.

Ancak yeni bir gelişme yaşandı ve Tüzüngüç ile yollar ayrıldı ve yerine de Aslı Bekiroğlu geldi… Gökhan karakterini canlandıracak olan Yalçın Hafızoğlu’nun başroldeki partneri değişti. Müjde rolüyle Aslı Bekiroğlu’nu başrolde izleyeceksiniz.

Aslı Bekiroğlu setlere geri dönüyor, yeni partneri ise çok şaşıracağınız bir ünlü isim! 9

Yalçın Hafızoğlu ile Aslı Bekiroğlu ikilisinin uyumu da daha şimdiden merak edilmeye başlandı.

Show TV’de yayınlanacak olan sinema filminde etkileyici bir kadro bulunuyor. Hava şartlarına göre kısa bir zaman içinde İstanbul’da başlayacak olan filmin kadrosunda şu oyuncular bulunuyor:

“Yalçın Hafızoğlu, Aslı Bekiroğlu, Suat Sungur, Hülya Duyar, Zeynep Köse, Rami Narin, Bülent Çolak, Hande Özen ve Mert Yavuzcan.”