Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Aslı İnandık’tan yeni bir dizi projesi geliyor!

Aslı İnandık’tan yeni bir dizi projesi geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aslı İnandık, yeni sezon için yeni bir dizi anlaşması yaptı. Sinema filmlerinin yanı sıra dizileriyle de tanınan oyuncu, 2014 yılında Yalan Dünya dizisiyle setlere adımını atmıştı.

Sonrasında farklı projelerde çeşitli rollerde yer alan oyuncu, bir dönem Güldür Güldür Show ekibinde de yer aldı. Aslı İnandık 2019 yılında Benim Tatlı Yalanım isimli romantik komedi dizisinde Saniye karakterini canlandırmıştı. Oyuncu ayrıca Menajerimi Ara dizisine konuk oyuncu olarak da katıldı.

Aslı İnandık’ın yeni bir dijital dizi ile anlaştığını gazeteci Birsen Altuntaş duyurdu. Altın Portakal En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülünün de sahibi olan İnandık, bu başarıyı Soluk filmindeki güçlü performansı ile elde etmişti.

Aslı İnandın yine Altın Portakal’da en iyi film ödülü alarak dikkatleri çeken yönetmen Ferit Karol ile birlikte dijital bir dizide buluştu.

Geniş Zamanlar isimli bu dizi 8 bölümden oluşacak. İnandık ve Karol, hikayeyi birlikte yazdı.Ferit Karol’un yönetmenliğini yapacağı yeni dizi için hazırlıkların devam ettiği gelen bilgiler arasında.